1. Iš pradžių vidutinio dydžio arba dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ar silpnokos ugnies ištirpiname sviestą. Tada suberiame cukrų, kakavos miltelius ir supilame pieną. Viską maišome tol, kol gausis vienalytė masė. Įmaišome žemės riešutų sviestą, "Nutellą" bei likerį. Viskas turi ištirpti bendroje masėje.
2. Po to supilame avižinius dribsnius. Maišome tol, kol visi ingredientai susimaišys tarpusavyje. Sumažiname kaitrą iki minimalios.
Reklama
3. Tada greitai ledų kaušeliu suformuojame rutuliukus bei išdėliojame juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pusvalandžiui padedame į šaldytuvą, kad sukietėtų. Laikome hermetiškame inde. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau nekeptų sausainių receptų rasite: Nekepti sausainiai.