Toks maskarponės sūrio tortas yra su daug kremo, o biskvito palyginus nėra daug. Jį tikrai nėra sunku paruošti. Tortui nereiks paruošti specialių įrankių (aišku, konditerinis maišelis tikrai praverstų). Todėl jį gali pagaminti ir visai neįgudę kepėjai. Aš kartais ir pati tokia jaučiuosi, nors seniau tortus kepdavau daug dažniau.
Šis tortas yra "nuogas", dėl paprastos priežasties - jo šonai yra be kremo. Galite pasilikti dalį kremo ir puošti, bet man labai patiko ir tokia jo išvaizda.
Torte kremo yra ganėtinai daug. Jis pakankamai minkštas, purus, bet dar išlaikė savo formą. Grietinėlės galite naudoti kiek mažiau - 400 mililitrų.
Mane gaminant tortus dažniausiai labiausiai gąsdina biskvito kepimas ir jo supjaustymas. Šis pjovėsi tikrai nesunkiai Tik svarbiausia, kad neliktų miltų gumuliukų tešloje.
Biskvitą aš kepiau uždėjusi ant kepimo skardos. Dalis tešlos išbėgo, tad geriau būtų kepti tradiciškai - į formos apačią įdėti kepimo popierių.