Įvairiausius orkaitėje iškeptus vištienos kepsnelius ar kotletus aš galiu valgyti ganėtinai dažnai. Ir labai skanu, ir itin paprasta pasigaminti, todėl man labai patinka.
Šį kartą namie turėjau užsilikusių migdolų miltų, tad kilo mintis filė gabaliukus apvolioti juose. Pirmiausia miltus pakepiau sausoje keptuvėje. Jie šitaip tapo traškesni, kiek apskrudę. Priminė tarsi įprastus džiūvesėlius.
Šie vištienos kepsneliai patiko net vyrui. O tai yra didžiulis įvertinimas, nes paskutiniu metu nuo įvairiausių mano patiekalų, jis išvis pradėjo vištienos atsisakyti!
Kepsnelius patiekiau su graikiško jogurto bei garstyčių padažu. Taip pat kitoje skardoje iškepiau saldžią bulvę, kuri čia labai tiko. Bet Jūs galite pasirinkti ir įprastas bulves ar tiesiog mėgstamas salotas. :)
Iš nurodytų ingredientų kiekių man pavyko iškepti 11 kepsnelių.