Pekino kopūstų salotos su žirneliais ir agurkais

2020-12-19 Autorius Kviečiu į virtuvę

Pekino kopūstų salotos su žirneliais ir agurkais
Šį kartą noriu Jums parodyti, kaip galima itin paprastai pasigaminti labai skanias salotas prie pietų kepsnio. Žinoma, jas galite valgyti ir vienas. Jas tikrai paruoš kiekvienas, nes viskas čia taip paprasta. 

Ingredientai

    • pekino kopūstai: 0,5
    • agurkai: 1
    • konservuoti žirneliai: 200 gramų
    • smulkinti krapai: 1 valgomojo šaukšto
    • smulkintas laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: žiupsnio
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuo konservuotų žirnelių nupilkite skystį ir leiskite jiems nusivarvėti.
  2. nupilamas skystis nuo konservuotų žirnelių
  3. 2. Tada pekino kopūstą supjaustykite ruoželiais, agurką griežinėliais arba šiaudeliais, kaip jums labiau norisi.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet pjaustytas daržoves sumaišykite su konservuotais žirneliais ir susmulkintais žalumynais.
  6. 4. Galiausiai pagardinkite druska ir sumaišykite su mėgstamu majonezu. Skanaukite! ;)
  7. salotos su pekino kopūstais
  8. 5. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.

margarita pliuskeviciene

labai paprasta, bet skanu
Atsakyti
Tailandietiškos krevečių ir makaronų salotos pagal Beatą
(1)
Keptų daržovių ir lęšių salotos su batatais
(2)
Šiltos itališkos perlinių kruopų salotos
(6)
Cezario salotos su vištiena
(24)