1. Pastebėjimas: Visų ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.
2. Pirmiausia grybus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje.
3. Tuomet svogūnus susmulkinkite ir apkepinkitee aliejuje.
4. Aliejaus perteklių nupilkite ir sumaišykite grybus su svogūnais.
5. Tada kumpį (tinka ir dešra) supjaustykite kubeliais ir suberkite į grybus.
6. Kiaušinį išvirkite kietai, susmulkinkite ir dėkite į mišrainę.
7. Agurkus supjaustykite ir dėkite į mišrainę.
8. Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir išsukusios grietinę perpus su majonezu, pilkite į mišrainę. Skanaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių mišrainių receptų rasite: Pievagrybių mišrainės.
Regina Sinkevic
Pasakysiu , kad dešra tikrai netinka . Bus prastesnis skonis . O kumpis tikriausiai virtas? Ar gali būti karšto rūkymo? Manau tus du variantus galima išbandyti. Turėtų būti skani mišrainė.
Atsakyti
Regina Sinkevic
Atsakyti