Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

2020-11-19 Autorius WorldRecipes.lt

Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Nerealiai gardi silkės mišrainė. Ją galite valgyti vieną, kaip ir kitas įprastas mišraines. Bet jeigu norisi, galite viską supjaustyti smulkiai ir pasidaryti silkės užtepėlę.

Jeigu mėgstate avokadą, šioje mišrainėje jis taip pat labai tinka.

Jei norisi kiek lengvesnio ir sveikesnio varianto, tai vietoje majonezo, rinkitės graikišką jogurtą, tik tuomet įdedame kiek garstyčių, kad sustiprintume skonį. :)

O jeigu norite tokią mišrainę paruošti Kūčioms, tai rinkitės veganišką majonezą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • silkės filė: 400 gramų
    • marinuoti pievagrybiai: 400 gramų
    • morkos: 2 (virtos)
    • konservuoti kukurūzai: 6 šaukštų
    • garstyčios: pagal skonį 
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį (arba natūralus graikiškas jogurtas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
  2. 2. Tada marinuotus pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
  3. Reklama
  4. 3. Morką taipogi supjaustykite kubeliais arba sutarkuokite šiaudeliais.
  5. 4. Po to viską sudėkite į dubenį, ten pat berkite konservuotus kukurūzus, pagal savo ar valgančiųjų skonį pagardinkite mėgstamu majonezu (arba natūraliu jogurtu), trupučiu garstyčių ir viską išmaišykite.
  6. 5. Paragaukite, jei atrodo, kad reikia, galite paskaninti druska ir/arba pipirais. Štai ir viskas. Skanaukite! ;)

Daiva Dapkute

Super skani mišrainė, bandžiau su veganišku majonezu, labai skanu.
Atsakyti
Silkė jogurto ir garstyčių padaže
(5)
Silkė su morkomis, obuoliais ir pievagrybiais
(21)