1. Pradžioje pabarstymui skirtą cinamoną sumaišome su cukrumi.
2. Tuomet iki purumo išsukame tešlai skirtą sviestą bei cukrų. Įmaišome kiaušinį bei vanilinį cukrų. Sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius bei cinamoną. Po šaukštą sausos masės įmaišome į sviesto masę.
Reklama
3. Tada iš tešlos ant kepimo popieriaus (kad būtų lengviau susukame) padarome 22×15 centimetrų dydžio stačiakampį, apibarstome cinamono ir cukraus mišiniu, palikdamos 1 centimetro pločio kraštus.
4. Po to susukame tešlą į ritinėlį bei padedame 60 minučių į šaldytuvą.
5. Paskui atvėsusią tešlą supjaustome 5 milimetrų storio griežinėliais bei išdėliojame ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, palikdamos tarpelius.
6. Kepame 175 laipsnių temperatūroje maždaug 8 minutes. Atvėsiname skardoje. Skanaujame!