1. Iš pradžių dubenyje sumaišome maltą mėsą, manų kruopas, susmulkintą pekino kopūstą, susmulkintą svogūną, kiaušinį, druską bei pipirus.
2. Suformuojame 7 pailgus kotletus.
Reklama
3. Paruošiame padažą: Česnaką bei svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname alyvuogių aliejuje.
4. Suberiame supjaustytas paprikas, supjaustytą cukiniją, susmulkintus pomidorus, prieskonius bei įpilame vandens. Viską išmaišome ir dar truputį pakepame.
5. Tuomet padažą supilame į kepimo indą ir sudedame kotletus.
6. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug valandą.
7. Užberiame sutarkuoto sūrio ir dar pakepame šiek tiek, kol sūris išsilydys.
8. Iškepus ant kotletų užberiame susmulkintų krapų.
9. Labai gardu patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Violeta
Patiko receptas, gaminau šiandien pietums.
Atsakyti
Violeta
Atsakyti