Daugybe dietologų teigia, kad rauginti agurkai yra naudingesni žmogaus organizmui nei švieži. Fermentacijos procesu agurkai patampa tokie, kad juos geriau įsisavina virškinimo traktas. Tačiau reikia pripažinti, kad nepaisant naudingumo rūgštesni agurkai nėra pats populiariausias patiekalas. O kuo arčiau būna pavasaris, tuo jie tampa dar rūgštesni. Tačiau dabar sugebėjau atrasti patį skaniausią būdą raugti agurkus žiemai stiklainiuose. Gaunasi kažkas tokio... žodžiais net sunku apibūdinti. Turite paskanauti ir paragauti, kad suprastumėte, kaip gerai gaunasi. Gaminam ir mėginam, iki pat pavasario turėsite agurkų, kurių skonis tarsi šviežiai paraugtų! ;)
Violeta
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Aš tik dabar pamačiau,kad žmonės dar nelabai gerai supranta patį rauginimo procesą. Aiškinu paprastai. Užraukite agurkus tradiciškai :
Atsakyti
Audrs
Atsakyti
Nida
Atsakyti
Lina
Atsakyti
Zita
Lina
Atsakyti
Nijolė
Bob
Atsakyti
JM
Atsakyti
jol
Atsakyti
undefined
Asta
Rasa
Atsakyti
JM
Jolanta
Irmina
Birute
Atsakyti
Regina
Vitalija
Emilija
Laima
As
Anons
Atsakyti
Roma
JM
Violeta
Atsakyti
Na taip
Atsakyti
As
Atsakyti
JM
As
Atsakyti
Nijole
Atsakyti
Dj
Dalia
Atsakyti
Inutė
Vida
Atsakyti