1. Paruošiame torto biskvitus: Iki putų ištriname kiaušinių trynius su cukrumi, po truputį suberiame miltus, kepimo miltelius, kakavą bei išmaišome. Paskui įmaišome standžiai išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą tešlą supilame į riebalais išteptą apvalią kepimo formą bei kepame biskvitą iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
2. Paruošiame kremą: Atidedame 6 saldainius torto puošimui, o likusius saldainius ,kartu su 2 šaukštais grietinėlės, ištirpiname karšto vandens vonelėje. Likusią grietinėlę sumaišome su standikliu pagal instrukcijas ant pakuotės, išplakame bei įmaišome į vėsią saldainių masę.
3. Tuomet iškepusį biskvitą perpjauname horizontaliai į 3 dalis, gautus papločius pertepame kremu bei sudedame vieną ant kito. Tortą aptepame likusiu kremu. Atidėtus 6 saldainius supjaustome trikampėliais bei papuošiame torto viršų. Torto šonus bei viršų papuošiame šokoladiniais pabarstukais. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Šokolado bei mėtų yra kažkas nerealaus, todėl jeigu dar nebandėte šių skonių kartu, labai rekomenduoju išsikepti šį fantastišką tortą.
5. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.