Šokoladinis vaflinis tortas

2017-11-23 Autorius Ievos receptai

Šokoladinis vaflinis tortas

Ingredientai

    • šokoladas: 300 gramų
    • karamelizuotas sutirštintas pienas "Rududu": 200 gramų
    • vafliai: 180 gramų
    • vanilinis varškės sūrelis: 100 gramų
    • natūralus jogurtas: 120 gramų
    • migdolai (torto papuošimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vaflius sluoksniuokite sutepdamos su "Rududu", lydytu bei pravėsusiu šokoladu, varške, vėl "Rududu", jogurtu, šokoladu, "Rududu" ir taip toliau. Eiliškumas nėra itin svarbus, tik nevertėtų dėti varškės bei jogurto šalia, nes jie labai minkština vafliukus. Vafliams sutepti sunaudokite maždaug pusę turimo šokolado.
  2. 2. Sutepusios visus vaflius, suslėkite juos prispausdamos sunkesniu daiktu bei palaikykite taip šiek tiek ilgiau nei valandą.
  3. 3. Tuomet pašildykite likusį karštąjį šokoladą bei aptepkite juo torto viršų ir šonus.
  4. 4. Galiausiai papuoškite tortą luptais bei smulkintais migdolų riešutais. Skanaukite!
Nekeptas sūrio tortas | Receptas
(25)
Napoleonas, keptas keptuvėje
(12)
Sausainių ir varškės tortelis su uogomis
(56)
Veganiškas medaus tortas - medutis
(3)
Biskvitas tortui
(8)