Sultingi vištienos maltinukai su aguročiu. Naudingi figūrai!

2019-08-25 Autorius WorldRecipes.lt

Sultingi vištienos maltinukai su aguročiu. Naudingi figūrai!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradži sutarkuokite agurotį stambia trintuve, nuo gautos masės nupilkite susidariusį skystį.
  2. 2. Tuomet į vištienos faršą (geriau malti pačioms, skonis daug geresnis, nei pirktinio vištienos faršo) suberkite prieskonius ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada imkite į delną faršo, dar kartą nuspauskite susidariusį skystį ir formuokite norymo dydžio maltinukus.
  5. 4. Paskui vištienos maltinukus iš abiejų pusių kepkite įkaitintoje keptuvėje po maždaug 5 minutes.
  6. 5. Po to įpylusios šiek tiek vandens troškinkite uždengusios dangčiu (maždaug 10 minučių).
  7. 6. Galiausiai patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite. Man prie šių maltinukų užteko tiesiog šviežių daržovių salotų.
  8. 7. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu ir video pagal kurį gaminau. Video rusų kalba.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau vištienos maltinukų receptų rasite: Vištienos maltinukai.