Bulvės išties Lietuvoje gali būti vadinamos nacionalinėmis daržovėmis, bet visi turi jų savo pagaminimo būdą! Bulvių košės, skrudintos, troškintos arba keptos.
O ar kada nors bandėte iškepti bulves rankovėje, įdėjusios į orkaitę? Rekomenduojame naują receptą, kuris paįvairins dienos meniu!
Labai džiugu, kad rankovėje kepti bulves paprasčiau, po jos orkaitėje nėra purslų ir įvarių riebalų dėmių. Maisto tampa tikras malonumas, nes nereikia valyti orkaitės! O ir pavyksta itin skanus patiekalas!
Jurate Balsiene
Atsakyti
Ieva
Atsakyti
Vyga
Audronė
Atsakyti
Onute
Atsakyti
Darius
Atsakyti
Romulis
Atsakyti
Adelė
Atsakyti
Dalyte
Atsakyti
Rita
Atsakyti
Laimutė
Atsakyti
Regina-Daliai
Atsakyti
Dalia
Atsakyti
Ne
Rita
Atsakyti
Danutė Gudonienė
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti
Laima
Atsakyti
JOLITA NIKOLAJENKO
Atsakyti
Raimonda
Atsakyti
Birutė Bulzgienė
Atsakyti
Dale
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
SNIGINA
Valdas Valdas
Laima As
Atsakyti
Oje
Atsakyti