Tuno tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu

2022-11-11 Autorius WorldRecipes.lt

Tuno tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu
Šį kartą dalinuosi su Jumis vienu iš mano labiausiai pamėgtų patiekalų receptu. Tai tuno tartaras su dalele Azijos skonių, idealiai tinkantis dalintis bei derinti su vynais ar net šampanais, nes savyje turi rūgšties, saldumo ir tuno sodrumo. Toks tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu yra lengvai paruošiamas, todėl ilgai neužtruksite savo virtuvėje ir greitai galėsite mėgautis vakariene su artimaisiais. :) 

Ingredientai

    • tunas: 100 gramų
    • raudonieji svogūnai: 10 gramų
    • raudonieji čili: 5 gramų
    • mangų tyrė: 10 gramų
    • laimo vaisiaus sultys: 4 gramų
    • ryžių actas: 8 gramų
    • soja: 4 gramų
    • druska
    • avokadai: 1
    • Nori traškučiai: 1 pakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustykite tuną ir avokadą nedideliais panašaus dydžio kvadratėliais, susmulkinkite čili ir raudonąjį svogūną bei sumaišykite viską kartu.
  2. 2. Tada supilkite ryžių actą ir soją, įdėkite druskos, viską gerai išmaišykite.
  3. 3. Atskirai sumaišykite laimo sultis ir mango tyrę.
  4. 4. Patiekimas: Į lėkštės dugną įpilkite šiek tiek mango ir laimo padažo, gražiai sudėkite išmaišytą tuną.
  5. 5. Patiekite su Nori traškučiais. Skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau tartarų receptų rasite: Tartarų receptai.

Aurimas

Labai geras receptas, kaip geriausiam restorane
Atsakyti
Tuno tartaras su avokadais ir lašišų ikrais
(1)
Makaronai su tunu ir pesto
(6)
Tuno sashimi (sašimi)
(1)
Žiedinių kopūstų, pomidorų ir tuno salotos
(1)
Sūriu užkeptos tortilijos su tunu
(12)