Vištiena drebučiuose

2018-07-18 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena drebučiuose

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Šiame recepte visus ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir norus, taip pat pagal valgančiųjų skaičių.
  2. 2. Iš pradžių želatiną užpilame su trupučiu šalto virinto vandens, išbrinkiname karšto vandens vonelėje. Vandenį užviriname, sudedame ku­beliais su­pjaustytą vištienos mėsą, supjaustytas morkas, sumetame sultinio kubelius bei verdame maždaug 30 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada nukėlusios nuo ugnies, įmaišome želatiną bei išpilstome į norimus indelius-formeles. Į juos prieš tai sudedame kukurūzus, į kelias daleles supjaustytas alyvuoges ir petražoles.
  5. 4. Paruoštus drebučius atvėsiname kambario temperatūroje ir tik po to dedame į šaldytuvą.
  6. 5. Patiekiamos drebučius papuošiame šviežiomis rukolomis arba kitais žalumynais.
  7. 6. Patiekiame su majonezu išpaktu su krapais. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos rasite: Vištienos patiekalai.
Sluoksniuotos tešlos kąsniukai su vištiena
(20)
Vištienos šniceliai su grikiais
(1)
Sluoksniuotos tešlos kyšas su cukinija, vištiena ir sūriu
(4)
Vištienos karis (chicken curry) su kokoso pienu, patiektas su ryžiais
(2)