Vištiena raugintų kopūstų patale

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena raugintų kopūstų patale

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • kefyras: 500 mililitrų
    • pipirai
    • druska: 0,5 šaukštelio
    • miltai: 0,5 stiklinės
    • krakmolas: 2 šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • rauginti kopūstai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos filė supjaustome dviejų kąsnių gabalėliais. Pabarstome pipirais bei užpilame kefyru. Pastatome šaltai porai valandų.
  2. 2. Tuomet dubenyje sumaišome miltus, krakmolą bei druską. Gerai suplakame kiaušinius.
  3. 3. Vištienos gabalėlius apvoliojame miltų bei krakmolo mišinyje. Tada kiaušinio plakinyje bei vėl miltų ir krakmolo mišinyje.
  4. 4. Kepame gerai įkaitintame aliejuje nedideliame puode, kol gabaliukai gražiai apskrus. Vienu metu įdedame tik kelis gabaliukus.
  5. 5. Apkepę vištieną į skardą dedame sluoksnį raugintų kopūstų bei suguldome kepsnelius. Kišame į orkaitę maždaug 10 minučių. Tikras skanumėlis!
Antiena su daržovėmis kinietiškai
(6)
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Vištienos faršo kotletai su pievagrybiais
(5)
Vištiena kepta orkaitėje su alumi ir žolelėmis
(1)