Tailandietiška vištienos ir daržovių Tom Kha sriuba su makaronais

2021-03-17 Autorius Santa Maria LT

Tailandietiška vištienos ir daržovių Tom Kha sriuba su makaronais
Nepakartojamo skani bei labai soti tailandietiška sriuba su vištiena, daržovėmis bei makaronais. Sriuba pasižymi fantastišku kokosų ir citrinžolės skoniu. Galėčiau girti ir girti, bet Jūs geriau tiesiog imkite ir pasigaminkite. Lepinsitės ne tik Jūs, bet ir visa šeima.

Ingredientai

    • "Santa Maria" Egg Noodles makaronai: 1 pakelio
    • vištienos filė: 400 gramų
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • "Santa Maria" Asian Spices Tom Kha: 1 pakelio
    • vanduo: 600 mililitrų
    • "Santa Maria" Coconut Milk Original: 1 pakelio (250 mililitrų)
    • šaldytos Wok daržovės: 300 gramų
    • šviežia kalendra

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame makaronus pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  2. 2. Po to perplauname juos šaltu vandeniu, sudedame į dubenį ir sumaišome su trupučiu aliejaus.
  3. 3. Vištienos filė supjaustome juostelėmis.
  4. vištiena pjaustyta juostelėmis
  5. 4. Įkaitiname aliejų keptuvėje.
  6. aliejus įkaitintas keptuvėje
  7. 5. Pakepame vištieną keptuvėje.
  8. 6. Tada į puodą supilame prieskonių mišinį, vandenį, kokosų gėrimą (pieną) ir užverdame.
  9. 7. Sudedame daržoves, vištieną ir maišydami paverdame maždaug 5 minutes.
  10. 8. Prieš patiekdami, įdedame makaronų bei susmulkintų kalendrų. Lepinamės!
Klasikiniai lietuviški šaltibarščiai su bulvėmis
(24)
Voveraičių sriuba su mėsos kukuliais
(1)
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)
Minestrone - itališka daržovių sriuba
(1)