Šalta vaisių sriuba su uogomis

2022-06-27 Autorius Mamukynas

Šalta vaisių sriuba su uogomis
Šiai šaltai vaisių  ir uogų sriubai tinka tinka ir šaldyti, ir džiovinti arba švieži vaisiai, pagal kiekvieno skonį bei sezoną (galite naudoti obuolius, razinas, braškes, serbentus, vyšnias, slyvas, rabarbarus ir panašiai). Tik, iš turinčių kauliukus, juos geriausia prieš verdant išimti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • makaronai
    • vaisiai / uogos
    • krakmolas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Susiruošiame norimus vaisius ir uogas.
  2. vaisiai ir uogos
  3. 2. Makaronus išverdame.
  4. Reklama
  5. 3. Paskui į makaronus (į tą patį puodą) supilame paruoštą vaisių - uogų asorti. Virti ilgai nebereikia, pakaks palaukti kol užvirs. Jeigu norisi, kad mūsų sriuba būtų tirštesnė, supylus uogas reikia įpilti truputį, šaltame vandenyje ištirpinto, krakmolo.
  6. 4. Atvėsinkite, patiekite ir skanaukite!
  7. 5. Patarimas: Jeigu yra naudojamos rūgštesnės uogos, galite šiek tiek pasisaldinti cukrumi.
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau vaisių sriubų receptų rasite: Vaisių sriubos.
Skanūs rūgštynių šaltibarščiai pagal Beatą
(10)
Trinta kreminė svogūnų sriuba
(3)
Aštri moliūgų sriuba
(2)