Jaunų burokėlių lapų sriuba su bulvėmis ir morkomis

2023-10-30 Autorius WorldRecipes.lt

Jaunų burokėlių lapų sriuba su bulvėmis ir morkomis
Kai tik savo namuose turiu jaunų burokėlių lapų, visada būtinai gaminu šią paprastą, bet itin skanią sriubą. Ją išmokau gaminti iš savo mamos. Ji yra viena iš mano pačių mėgstamiausių ir niekada nenuviliančių. Būtinai rekomenduoju. Ingredientai patys paprasčiausi, o gamybos eiga dar paprastesnė, tad tikrai pavyks kiekvienam!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • naminio sultinio: 1,5 litro
    • bulvių: 2
    • morkų: 1
    • svogūnų: 1
    • jaunų burokėlių lapų: ryšelio
    • česnako: 1 skiltelės
    • krapų
    • petražolių
    • kvapiųjų pipirų žirnelių
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sultinį užvirkite, sudėkite kubeliais supjaustytas daržoves. Virkite, kol daržovės suminkštės.
  2. 2. Pagardinkite prieskoniais ir pabaigoje sudėkite smulkintus burokėlių lapus. Dar pavirkite kelias minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Štai ir viskas. Mūsų sriuba paruošta. Patiekite su grietine ir juoda duona, skanaukite!
Vietnamietiška sriuba PHO
(2)
Vengriška tiršta guliašinė sriuba su jautiena
(11)
Balandelių sriuba
(3)