Balandelių sriuba

2020-08-16 Autorius Neringos blogas

Balandelių sriuba
Tai itin skani sriuba, kurią rekomenduoju pasigaminti visiems balandėlių ir sriubų mylėtojams. Šiame patiekale abu patiekalai sujungti į vieną. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ryžius apverdame pasūdytame vandenyje (maždaug 5-6 minutes), nukošiame, atvėsiname ir suberiame į dubenį, sudedame maltą mėsą, įmušame kiaušinį, įberiame mairūno, druskos bei pipirų.
  2. 2. Tuomet svogūną susmulkiname, pakepiname ant aliejaus ir sudedame į faršą, viską gerai išminkome, formuojame maždaug graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kopūstus supjaustome šiaudeliais, morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais, bulves – kubeliais.
  5. 4. Užviriname sultinį, sudedame faršo kamuoliukus, verdame maždaug 5 minutes.
  6. 5. Paskui suberiame daržoves ir verdame dar maždaug 15 minučių, kol bulvės išvirs.
  7. 6. Bebaigiant virti supilame trintus pomidorus, įberiame kapotų krapų, jeigu reikia pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
Solianka - rusiška šiupininė sriuba
(4)
Kreminė voveraičių sriuba
(5)
Sriuba su žiediniais kopūstais
(1)