Vištienos blauzdelės medaus ir garstyčių marinate

2018-08-14 Autorius Maragnės virtuvė

Vištienos blauzdelės medaus ir garstyčių marinate

Ingredientai

    • vištienos blauzdelės: 8
    • medus: 2 valgomųjų šaukštų
    • grūdėtosios garstyčios: 5 arbatinių šaukštelių
    • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos blauzdeles pabarstykite su druska, pipirais bei kariu. Aš pati daugiau jokių prieskonių nenaudojau - norėjau, kad skonį geriausiai atskleistų marinatas.
  2. 2. Tada medų sumaišykite su garstyčiomis, užpilkite ant vištienos blauzdelių bei palikite marinuotis kokioms 2 valandoms.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepimo skardą išklokitu folija (arba kepimo popieriumi), sudėkite blauzdeles, supilkite marinatą ant viršaus.
  5. 4. Tada kepkite maždaug 40 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (po 25 minučių kepimo aš vištienos blauzdeles apverčiau bei dar pakepiau 15 minučių). Skanaukite!
  6. 5. Pastebėjimas: Aš šį kartą pasirinkau patiekti su ryžių dribsnių koše bei šviežiomis salotomis, visa tai labai tiko, rekomenduoju ir Jums.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos blauzdelių rasite: Vištienos blauzdelės.
Kesadilijos su vištiena, pievagrybiais, daržovėmis ir sūriu
(6)