Vištienos sparneliai orkaitėje su čili - šis receptas suteikia sparneliams ypatingo traškumo ir intensyvaus skonio derinį. Iš pradžių vištienos sparneliai apvoliojami kukurūzų miltuose, kad būtų traškūs kepant orkaitėje. Kepimas išryškina tekstūrą ir leidžia išlaikyti sultingumą. Tuo pačiu metu paruošiamas padažas iš pomidorų ir sojos padažų, papildomas medumi ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu. Padažė vėliau apvoliojami sparneliai, suteikiant jiems intensyvaus skonio sluoksnį. Galiausiai, sparneliai grąžinami į orkaitę papildomam kepimui, kad padažas šiek tiek karamelizuotųsi ir sparneliai įgautų dar daugiau skonio bei traškumo. Puikus užkandis ar vakarienės akcentas.
Redaktorės Vaidos komentaras - tokie sparneliai gali būti puikus užkandis draugų susibūrimui. Jeigu norisi dar aštriau, į padažą įmaišykite kapotą čili pipirą.