2. Įkaitintame aliejuje apkepinkite juostelėmis supjaustytą, prieskoniais ir druska pabarstytą vištieną, kol ši nebebus rausva.
Reklama
3. Tada sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą papriką, po minutėlės - juostelėmis supjaustytą cukiniją ir baklažanus, taip pat specialia spaudykle išspaustas česnako skilteles.
4. Maišydami pakepkite viską keletą minučių.
5. Po to supilkite konservuotos pomidorus, suberkite prieskonius, išmaišykite ir uždengę troškinkite maždaug 15-20 minučių.
6. Prieš pat pabaigą suberkite nusunktus avinžirnius ir dar šiek tiek viską pakaitinkite.
7. Patiekite su jogurtu ir duona. Skanaukite!
8. Patarimas: Jeigu cukinijos neturite, galite jos ir nedėti.
9. Rekomendacija: Daugiau vištienos troškinių receptų rasite: Vištienos troškiniai.