Labai noriu su Jumis pasidalinti trimis stulbinančiais skaniais vaflių receptais, kuriuos aš kepu elektrinėje vaflinėje. :) Tikras skanumėlis, kai norisi palepinti ne tik save, bet ir kitus.
2. Tuomet sumaišome kiaušinių mišinį, margariną bei miltus. Turi gautis maždaug grietinės konsistencijos masė.
Reklama
3. Kepame elektrinėje vaflinėje, kol pilnai iškepa, patiekiame su savo mėgstamais pagardais ir skanaujame!
4. Vafliai su pienu: Margariną ištirpiname. Dedame kiaušinį, cukrų ir vaniliną, permaišome mikseriu.
5. Toliau svarbi gudrybė: kad tešla gautųsi be gumuliukų, aš pirmiausia beriu miltus ir permaišau, o po to po truputį pilu pieną.
6. Jeigu tešla gaunasi skysta - vėl miltų, skiedžiu pienu.
7. Ir taip, kol nesunaudojame 0,5 litro pieno. Tešla turi gautis tarsi tiršta grietinė.
8. Kepame elektrinėje vaflinėje, kol pilnai iškepa, patiekiame su savo mėgstamais pagardais ir skanaujame!
9. Vafliai su grietine: Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir dedame į šaldytuvą.
10. Trynius sutriname su cukrumi iki baltumo, dedame į juos tirpintą sviestą (nekarštą), grietinę; sumaišome, beriame miltus ir gerai sumaišome, kol gausis vientisa masė.
11. Tada į šią masę supilame iki standžių putų suplaktus atšaldytus baltymus ir atsargiai permaišome iš viršaus į apačią.
12. Kepame elektrinėje vaflinėje, kol pilnai iškepa, patiekiame su savo mėgstamais pagardais ir skanaujame!
Zinaida
Atsakyti
Rima Sangavičienė
Atsakyti
Jurate
Atsakyti
Vanda
Atsakyti
Rimute Lekecinskiene
Atsakyti
Laima
Atsakyti
Genute kon
Atsakyti