Nekeptas desertas su braškėmis ir kreminiu sūriu

2020-07-22 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Nekeptas desertas su braškėmis ir kreminiu sūriu
Tai itin įdomaus poskonio lyg su lengvu sūrumu ir braškių gaivumu nekeptas desertas. Suvalgius vieną indelį norisi dar vieno, nes neatrodo itin nuodėmingai. Daugiau net nėra ką pasakoti. Ingredientų visai nedaug, todėl tikrai verta išmėginti jau artimiausiu metu. :)

Ingredientai

    • braškės: 1 stiklinės
    • medus: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • kreminis tepamas sūris: 200 gramų ("Philadelphia" tipo)
    • mėtų lapeliai: kelių (papuošimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia braškes nuplaukite.
  2. plaunamos braškės
  3. 2. Tada suberkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  4. 3. Įmaišykite medų.
  5. 4. Tuomet grietinėlę išplakite iki standžių putų.
  6. 5. Palengva įmaišykite kreminį sūrį.
  7. 6. Po to į indelius pilkite braškių tyrės.
  8. 7. Ant viršaus dėkite sūrio kremą.
  9. 8. Papuoškite braškėmis ir mėtų lapeliais. Skanaukite!
  10. nekeptas desertas su braškėmis
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau nekeptų desertų receptų rasite: Nekepti desertai.
Skanumynas: Riešutų ir vyšnių kąsneliai
(6)