Nekepti pūstų ryžių batonėliai

2020-05-07 Autorius Baking Secrets

Nekepti pūstų ryžių batonėliai
Nekeptas, greitas pūstų ryžių desertas. Skanu, ne per saldu, paprasta, greitai pagaminama. 
Ingredientų kiekiai skirti 20 centimetrų kvadratinei formai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • mini 'Marshmallow' saldainiai: 1 pakelio (180 gramų)
    • pūsti ryžiai: 4 puodelių (1 puodelis - 250 mililitrų)
    • sviestas: 40 gramų
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    • pabarstukai: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai formą išklojame kepimo popieriumi arba išpurškiame aliejumi.
  2. 2. Į didelį puodą sudedame saldainius ir sviestą.
  3. Reklama
  4. 3. Ant nedidelės ugnies maišydami viską ištirpiname.
  5. 4. Supilame vanilę, sudedame pūstus ryžius, išmaišome. Nukeliame nuo ugnies. Įmaišome pabarstukus.
  6. 5. Viską sukrečiame į formą ir išlyginame.
  7. 6. Dedame į šaldytuvą 1 valandai. Skanaujame!
  8. patiekti pūstų ryžių batonėliai
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau batonėlių receptų rasite: Batonėlių receptai.

Jūratė

Kur rasti tų pūstų ryžių?Lietuvos parduotuvėse mačiau tik šokoladinių.
Atsakyti
Šokoladinis pyragaitis su putėsiais
(1)
Austriškas štrudelis su varške ir razinomis
(28)