1. Iš pradžių dubenyje sumaišome kokoso drožles bei cukraus pudrą.
2. Sudedame grietinėlę ir sviestą į puodą ir šildome ant mažos ugnies, kol sviestas ištirps.
Reklama
3. Gautą mišinį supiame ant kokoso drožlių su cukraus pudra bei gerai išmaišome.
4. Po to iš gautos masės rankomis formuojame mažus kamuoliukus ir dedame juos ant sviestiniu popieriumi padengtos lėkštės.
5. Tuomet kamuoliukus padedame mažiausiai 60 minučių į šaldytuvą, kad šie sustingtų.
6. Paskui išlydome pienišką arba juodą šokoladą.
7. Kiekvieną sustingusį kokoso kamuoliuką pamerkiame į šiltą (bet ne karštą) ištirpintą šokoladą, kad jis gražiai pasidengtų šokoladu (aš pati tam naudoju medinį smeigtuką-pagaliuką).
8. Nulašiname šokolado perteklių ir padedame ant to paties sviestiniu popieriumi padengto padėklo.
9. Tada dar kartą padedame į šaldytuvą valandai, kad sustingtų šokoladas ir lepinamės!
10. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.