Arbūzų želė

2017-10-24 Autorius WorldRecipes.lt

Arbūzų želė

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • arbūzų sultys: 3 stiklinių
    • želatina: 3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustykite arbūzą gabalėliais, sudėkite į virtuvės kombainą bei sutrinkite iki sulčių. Nukoškite per sietelį.
  2. 2. Tuomet arbūzų sultis pakaitinkite ant nedidelės ugnies, po to nuimkite nuo ugnies bei sudėkite želatiną, gerai išmaišykite. Prieš supilant želę į indelius galite juos ištepti riebalais, kad vėliau ją būtų daug lengviau išimti. Palikite šaldytuve bent 8 valandoms (arba kol sustings). Skanaukite!
  3. Reklama