Pyragas kepa taip greitai, kad net nepastebėsite, kaip jį gaminate. Įdarui paimkite konservuotus ir šviežius, šaldytus vaisius ir uogas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 3 vnt;
- cukraus, 200 g;
- vanilinas;
- žiupsnelis druskos;
- lydytas ir atšaldytas sviestas, 75 g;
- grietinė, 150 g;
- miltų, 240 g;
- kepimo milteliai, paketėlis;
- įdaras.
Gaminimo procesas
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi iki purumo ir tirštumo.
Pagal skonį pridėkite vanilino.
Supilkite kambario temperatūroje ištirpintą ir atvėsintą sviestą bei grietinę.
Plakite mikseriu iki vientisos masės.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į masę, užminkyti tešlą.
Tešlą sumaišykite su persikų arba ananasų griežinėliais, bet kokiomis uogomis ir kitais jūsų pasirinktais užpildais.
Kepimo indą uždenkite pergamentu ir paskleiskite tešlą, išlyginkite.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes. Ar jau iškepė patikriname mediniu iešmeliu.
Atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra arba užpilkite tirpintu šokoladu.
Galite pagaminti greitą grietinėlę su grietine arba grietinėlę su milteliniu cukrumi.
Šeima prašo vis dažniau paruošti pyragą, kaip ir vaikystėje. Niekada nemaniau, kad taip lengva paruošti
Trupintas pyragas, užpildytas jūsų mėgstama uogiene ar konservais, yra paprastas, greitas ir lengvas. Tešla pasirodo labai švelni, o pats pyragas bus lygiai toks pat minkštas. Uogienę galima pakeisti bet kuriuo kitu jūsų pasirinktu įdaru.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, 310 g;
- kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
- minkšto sviesto, 180 g;
- žiupsnelis druskos;
- cukraus, 130 g;
- vanilinas pagal skonį;
- kiaušinis, 1 vnt;
- uogienė pagal skonį.
Gaminimo procesas
Iš anksto iš šaldytuvo išimame sviestą.
Patarimas: jei nėra sviesto, galite vartoti margariną, tačiau jis turi būti aukštos kokybės, kad pyragas pasirodytų toks švelnus.
Miltus persijokite ir sumaišykite su druska ir kepimo milteliais.
Maišytuvu plakite sviestą iki purumo.
Į sviesto masę supilkite cukrų ir vaniliną, plakite 3 minutes.
Įpilkite kiaušinį ir dar kelias minutes plakite.
Toliau plakant, dalimis suberkite miltus.
Kai maišytuvą sunku išmaišyti masę, minkykite rankomis, įpilkite likusių miltų.
Įdėkite pergamentą ant stalo ir tiesiai ant jo iškočiokite tešlą į maždaug 5 mm storio sluoksnį. Apipjaustome sluoksnį.
Pergamentą su tešla perkeliame į kepimo skardą ir praduriame šakute.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę – pyragas turi būti auksinis.
Išdalinkite pyragą į 2 dalis, sulygiuokite kraštus. Iš atraižų darome trupinius.
Tepkite pyragus bet kokia uogiene, padėkite vienas ant kito ir pabarstykite trupiniais.
Pyragą galima patiekti iš karto.
Jei norite, uogienę galima pakeisti grietinėle, kurią galima gaminti iš grietinės arba grietinėlės, šokolado pastos ir kt.
Greitai pagaminamas pyragas. Patiks visai šeimai. Dings akimirksniu
Pyragas su dideliu varškės sluoksniu pasirodo skanus ir švelnus, su ryškiu citrinos aromatu ir poskoniu.
Gaminimo procesas yra paprastas ir greitas, pyrago bus daug, užteks visai šeimai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 2 vnt;
- miltų, 400 g;
- cukraus, 80 g;
- sviesto, 180 g;
- citrinos žievelės;
- druska, žiupsnelis;
- soda arba kepimo milteliai, 1 šaukštelis.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- varškės, 720 g;
- vanilinas;
- cukraus, 130 g;
- grietinė, 200 g;
- krakmolo, 60 g;
- kiaušinių, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išmaišykite.
Minkštinkite sviestą. Norėdami tai padaryti, mes iš anksto ištraukiame juos iš šaldytuvo arba šiek tiek laikome mikrobangų krosnelėje.
Patarimas: sviestą pakeiskite kokybišku margarinu.
Sumaišykite mišinį su aliejumi ir įpilkite visos citrinos žievelės.
Mes pridedame grietinę ir sumaišome.
Įpilkite soda arba kepimo miltelius.
Miltus persijokite ir suberkite į masę. Užminkykite tešlą.
Padalinkite tešlą į 2 dalis, 30 minučių nusiųskite ją į maišelį į šaldiklį.
Antroji dalis iškočiojama ant pergamento lakšto ir dedama į formą. Iš tešlos formuojame šonus.
Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais ir padėkite ant formos tešlos.
Ant trijų yra tešla, išimta iš šaldiklio.
Kepame apie 30 – 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Bet tai neprivaloma. Pyragas bus labai minkštas, citrinos skonio ir aromato.
500 gramų braškių: plakite jas karštas, galima ir be cukraus! Patiks visai šeimai
Visada pravers saldūs desertai iš šviežių uogų ir vaisių. Nors tokių sodo ir daržo sodų dovanų sezonas tęsiasi, desertus reikia ruošti tik iš tokių produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- braškės, 500 g;
- želatinos, 30 g;
- cukraus pudros, 180 g.
Gaminimo procesas
Braškes pertraukiame į bulvių košę, panardinant maišytuvą.
Supilkite į želatiną, sumaišykite ir palikite, kol želatina išbrinks.
Supilkite cukraus pudrą ir padėkite ant nedidelės ugnies.
Patarimas: vietoj miltelių galite pridėti stevijos, tačiau mažomis porcijomis, ragaudami saldumo.
Maišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite.
Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį, 1 šaukštelis.
Išimkite iš viryklės ir plakite maišytuvu arba maišytuvu karštą, kol pasidarys tiršta ir erdvi masė.
Plakimo laikas yra apie 15 minučių.
Supilkite masę į formą, uždenkite folija ir nusiųskite ją į šaldytuvą sustingti.
Išimkite iš formos, supjaustykite gabalais.
Desertas yra labai aromatingas ir skanus, kad zefyrai taptų saldesni, galite jį apvolioti cukraus pudroje.
Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu
Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
- vištienos krūtinėlė, 600 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
- karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Obuolys – plonais griežinėliais.
Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.
Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.
Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.