Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!
Noriu su jumis pasidalinti puikiu namų ruošos patarimu, kaip plauti visus virtuvinius rankšluosčius be virinimo ir kitų nereikalingų priemonių. 

Mano uošvė – virėja mokykloje, man taip patarė ir aš negaliu tuo nesidžiaugti. 

Iš pradžių jums gali pasirodyti tai keista, kaip buvo ir man, bet jei nuspręsite pabandyti, tikrai nesigailėsite, tai tiesiog puiku! 

Riebalai ir taip pat įsisenėjusios dėmės išnyks ir žinote, kas yra geriausia – tai taip pat išvalys jūsų skalbimo mašiną! 


Reklama
Daugiau nebevirinkite rankšluosčių, tai daug geriau – išbandyta!

Taigi, virtuvinius rankšluosčius skalbiu kaip ir bet kuriuos kitus skalbinius. 

Aš jų net specialiai nemirkau. 

Sudedu į skalbimo mašiną ir įdedu įprastą indaplovės tabletę,  ir uždarau dureles. 

Tai nedidelis triukas, su tuo skalbimo milteliai niekada negali susidoroti, o indaplovės tabletė gali susitvarkyti iš karto! 

Virtuviniai rankšluosčiai bus ​​nuriebalinti, švarūs ir be dėmių! 

Nuo tada, kai išbandžiau, taip juos skalbiu tik taip. 

Net ir taip skalbiu vyriškus kombinezonus – mano vyras niekada neturėjo jų tokių švarių, pabandykite, tai tobula priemonė! 

Reklama

„Aš nekepu jau daug metų, bet išbandžiau metodą su kepimo milteliais, jį radau internete ir labai nustebau rezultatu! 

Naudokite įprastus skalbimo miltelius ir 1 pakelį kepimo miltelių. 

Pamatysite, kad rankšluosčiai tiesiog švytės! 

Mano mama, kuri visą gyvenimą virindavo virtuvinius rankšluosčius, ir ji net tai išbandė“ – Mima Cibikova. 


Reklama
„Aš naudoju indaplovės miltelius arba indaplovės tabletes. 

Išplauna puikiai! 

Bet šias priemones naudoju ne tik skalbdama virtuvinius rankšluosčius, bet ir plaudama užuolaidas bei balto lino drabužius. 

Esu patenkinta rezultatu! 

Aš tiesiog įmetu indaplovės tabletę į skalbimo mašiną ir viską plaunu aukštoje temperatūroje. 

Taip net išvaloma skalbimo mašina“, -Libka. 


Reklama
„Sportinius savo sūnaus drabužius po treniruotės plaunu tik taip. 

Indaplovės tabletė tam puikiai tinka. 

Pabandykite plauti langus ir dušo kabiną su indų plovimo tablete – niekas taip gerai neveikia, o su ja išplovus – viskas nuostabiai blizga,“ – Petra Kollarova Vaškova. 


Reklama
Senus virtuvinius rankšluosčius galite atnaujinti taip – į karštą vandenį įdėkite 1 indaplovės tabletę ir ištirpinkite. 

Šiek tiek rankomis patrinkite ir leiskite jiems išmirkti, kol vanduo atvės. 

O jeigu rankšluosčiai buvo labai nešvarūs, į skalbimo mašiną galite įdėti dar vieną indaplovės tabletę – jos turi balinimo efektą ir aš jas naudoju baltiems skalbiniams skalbti, todėl daugiau chloro nebenaudoju. 

Be to, ši priemonė turi dar vieną puikų efektą – tabletės skalbimo mašinoje ištirpdo nusistovėjusius riebalus ir puikiai juos išvalo bei pašalina blogą kvapą! 

Kai noriu išvalyti skalbimo mašiną, aš tiesiog tai darau įdėdamas 2 tabletes, įjungiu ilgiausią ciklą ir nustatau aukštą temperatūrą, iki 90 laipsnių, ir viskas. 

Rekomenduoju, aš jau išbandžiau! 

Mano sesuo parodė, kaip tinkamai sutarkuoti sūrį! Gyvenau visą gyvenimą ir nežinojau apie šį būdą




Daržoves, riešutus, bet kurį kitą produktą galima susmulkinti maišytuvu. 

Tačiau daugelio procesų negaliu patikėti maišytuvui. 

Iš tiesų, kai kuriuos užtepėlius ar salotas reikia trinti produktus, įskaitant sūrį, ir čia visada prasideda mano kančia.

Šiandien noriu pasakyti, kaip išvengti sūrio ar daržovių klijavimo ant trintuko. 

Ir svarbiausia, kad šis metodas vis dar veikia su testu. Aš dažnai kepu tarkuotą pyragą ir visą savo gyvenimą kentėjau, trindama tešlą ant trintuko, ji nuolat kibo ir pyragas nebebuvo tas pats.

Bet dabar žinau triuką, kaip per kelias sekundes sutarkuoti sūrį, tešlą, virtas bulves ir nusprendžiau pasidalinti savo radiniu su jumis. 

Gaila, kad anksčiau nežinojau apie tokį įsilaužimą į gyvenimą.

Eksperimento grynumui paėmiau lydytą sūrį, jis labai minkštas. Ir dar vienas minkštas sūris.
Reklama
Taip nutinka, kai bandote lydytą sūrį sutarkuoti stambia tarka, suteptą sūrio vidumi, suteptą.

Ir šiuo metu jums pagelbės įprastas saulėgrąžų ar alyvuogių aliejus. 

Viskas elementaru ir paprasta.

Konditeriniu šepetėliu sutepkite trintuvą aliejumi. 

Paskleiskite augalinį aliejų ant abiejų tarkavimo pusių ir pradėkite procesą. 

Ant suteptos tarka maistas susmulkėja daug greičiau. 

Aliejaus plėvelė ne tik išsaugo sūrio juostelių vientisumą, bet ir apsaugo prietaisą nuo perteklinio užteršimo.
Reklama
Tokiu būdu tarkuotas lydytas sūris turi estetiškesnę išvaizdą, o patiekalas su juo atrodo apetitiškai!

Net ir ant mažiausios tarka sūris pasirodo gražios plonos virvelės

Tas pats yra ir su daržovėmis, pasirodo juosta juostele. Ne veltui žmonės sako: „Tai vyksta kaip laikrodis“.

Ar žinojote apie šį metodą? Ar manote, kad tai įsitvirtins jūsų virtuvėje? Pasidalykite savo nuomone komentaruose!

Imu kopūstus ir 2 kiaušinius ir paruošiu gardžią vakarienę iš paprastų ingredientų


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Kadangi kopūstų sezonas įsibėgėjo, visi jau yra pilni paprastų šios vertingos daržovės salotų. 

Norėčiau gaminti patiekalą, kuris bus patenkintas ir patiks suaugusiems ir vaikams.

Virkite kopūstą keptuvėje ir palepinkite savo artimuosius. Juk niekas dar neatsisakė apetitiškos plutos. 

Įperkamos maisto prekės, minimalios pastangos ir skani vakarienė ant stalo!

Pradėkime gaminti maistą

Susmulkinkite trečdalį kopūstų, pašalinkite storas gyslas.

Patarimas: kopūstus geriau susmulkinti labai smulkiai, nes taip jie greičiau apkeps.

Įberkite druskos (1 šaukštelis) ir 2 kiaušinius. Išmaišykite. 

Kad būtų lengviau maišyti, naudokite dvi šakutes vienu metu.

Dabar atėjo eilė pipirams ir miltams. Šiuos maisto produktus suberkite į kopūstų pagrindą ir išmaišykite.
Reklama
Įkaitinkite keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi. 

Kopūstą mentele išlyginkite ir uždenkite dangčiu.

Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos dešimt minučių.

Dabar jūs turite parodyti savo kulinarinius įgūdžius ir pasukti kopūstų omletą į kitą pusę.

Kepkite indą uždengtą dar 10 minučių.

Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!
Reklama
Dėkite blyną į lėkštę ir supjaustykite porcijomis. 

Blyną rekomenduoju patiekti su grietine.

Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!
Reklama
Patiekalui, kurį reikia pasiimti:

  • kopūstai – 300 gramų;
  • kiaušiniai – 2 vienetai;
  • miltai – 3 šaukštai. šaukštai;
  • druska, malti juodieji pipirai;
  • sezamo sėklos – 1 valgomasis šaukštas. šaukštas;
  • augalinis aliejus – 30 gramų;
  • grietinė – 80 gramų.

Paruoškite šį patiekalą. 

Praleiskite pusvalandį ir visi namuose esantys bus pamaitinti.

Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Mes rekomenduojame gaminti šiandien. 

Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.

Ingridientai:

  • maltos mėsos -500 gramų;
  • svogūnas – 1 gabalas;
  • sūrio -150 gramų;
  • kiaušinis – 1 gabalas;
  • druska pipirai.

 Įdaras:
  • pienas – 1 stiklinė;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • miltai – 10 šaukštų. šaukštai, druska.
Reklama
Paruošimas

Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. 

Mes sumaišome. 

Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.

Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.

Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį. 

Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
Reklama
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę. 

Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.

Paruoškime tešlą

Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite. 

Įpilkite miltų palaipsniui. 

Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.

Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Reklama
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. 

Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.

Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!

Reklama

Greita vakarienė kiekvienai dienai! Viska sudėti, sumaišyti su šaukštu ir į orkaite!


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Pabandykite išvirti žuvies troškinį, jis labai greitai iškepa, tačiau artimieji ilgai padėkos už šį patiekalą. 

Kepimui galite pasiimti bet kokią žuvį.

Receptui jums reikės :

  • žuvies filė – 800 gr;
  • ryžiai – 100 gr;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • grietinė – 100 gr;
  • svogūnai – 1 vnt;
  • maltų juodųjų pipirų.
Reklama
Filė praleidžiame per mėsmalę. 

Ryžius nuplauname ir verdame iki minkštumo pasūdytame vandenyje. 

Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje iki skaidrumo, tačiau į receptą galite pridėti žalių svogūnų. 

Kiaušinius sumaišykite su druska.

Atskirame dubenyje sumaišykite filė su ryžiais ir svogūnais, išmaišykite ir druską. 

Įpilkite grietinės ir kiaušinių. 
Reklama

Mes viską sumaišome. 

Ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, tolygiai padėkite žuvų masę.

Patarimas: Prieš siųsdami troškinį į orkaitę, viršuje patepkite jį grietine.

Kepimo laikas . Troškinti troškinį reikia 35 minučių. 

Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių. 

Neišimkite troškinio iš orkaitės, palikite ją dar 5-10 minučių. 

Jis bus prisotintas sultimis ir bus minkštas ir sotesnis.
Reklama
Galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą, supjaustydami troškinį porcijomis.

Kaip tai skanu! Dar nesu pagaminusi sultingesnės ir skanesnės mėsos


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Tokia aromatinga, sultinga ir minkšta mėsa su pomidorais jums tikrai patiks ir galėsite ją iškepti šventiniam stalui.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– mėsa, 1 kg;
– pomidorai, 2 vnt;
– svogūnai, 2 vnt;

– grietinė arba majonezas, 3 šaukštai;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– sūris, 100 g;

– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Imame kiaulienos ar vištienos krūtinėles, supjaustome porcijomis.
Reklama
Ant kiekvieno mėsos gabalo mes padarome pjūvius iš abiejų pusių aštriu peiliu tinklo pavidalu – tai padeda mėsai greitai ir gerai marinuotis, o tada kepti.

Kiekvieną pjaustykite druską ir pipirus iš abiejų pusių, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite kuriam laikui.

Garstyčias sumaišykite su majonezu arba grietine ir sutepkite kiekvieną mėsos gabalėlį. 

Mes paliekame marinuotis.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir pipirais, gerai sutrinkite rankomis, įpilkite majonezo arba grietinės, citrinos sulčių ir sumaišykite.

Patarimas : svogūną galite marinuoti mėgstamu būdu ir tada naudoti šiame patiekale.

Supjaustykite pomidorus griežinėliais.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir ant viršaus išdėliokite mėsą, pomidorus ir svogūnus.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama
Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Patarimas : sūrio galite nedėti, tačiau ši sūrio plutelė labai tinka tokiems kotletams.

Tiek mažai žmonių verda vištienos krūtinėlę, bet veltui. Greita, skanu ir labai švelnu


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Ši mėsos užkepėlė man patiekiama įvairiems šeimos patiekalams ir yra nuobodžių kotletų bei mėsos kukulių pakaitalas. 

Puodai yra minkšti, sultingi, pikantiški dėl įvairių žolelių ir prieskonių. 

Patiekite su įvairiais garnyrais ir salotomis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 3 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • čiobreliai, provanso žolelės, prieskoniai, žolelės, druska, karis;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sunkioji grietinėlė, 150 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

Įdėkite mėsą į kepimo indą.

Kiaušinius sumaišykite su druska ir visomis žolelėmis, prieskoniais, apvoliotomis žolelėmis, pipirų mišiniu.

Į kiaušinių masę supilkite grietinėlę ir gerai sumaišykite padažą plakikliu iki monotoniškos masės.
Reklama
Supilkite porą šaukštų augalinio aliejaus, sumaišykite.

Supjaustykite pomidorą plonais griežinėliais, smulkiai supjaustykite žalumynus.

Padažą užpilkite ant formos mėsos, ant viršaus uždėkite pomidorų apskritimus ir viską apibarstykite žolelėmis.

Dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepame apie 10 – 15 minučių.

Taip pat galite pridėti česnako, patroškintų grybų ir kitų priedų pagal savo skonį.
Reklama

Jei norite nustebinti savo svečius per šventes, gaminkite, pagal šį receptą. Vištienos filė orkaitėje


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Mėsa patale iš svogūnų, pomidorų ir sūrio, daug prieskonių – skanu, pasirodo sultinga ir minkšta, labai aromatinga.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos filė, 600 g;
– svogūnai ir pomidorai, 1 – 2 vnt.
– virti kiaušiniai, 3 vnt;

– pipirai, paprika, žolelės, po 1 arbatinį šaukštelį;
– žalumynai pagal skonį;
– sūris, 150 g;

– česnakai, 2 – 3 skiltelės;
– majonezas, 2 šaukštai;
– augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais. 

Supjaustykite plonomis, ilgomis juostelėmis ir išplakite.

Pabarstykite druska, pipirais, žolelėmis, paprika ir kitais prieskoniais, sutepkite augaliniu aliejumi ir viską gerai patrinkite.

Palikite mėsą marinuotis 20 minučių.
Reklama
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus – gabaliukais, supjaustome žalumynus. 

Mes sumaišome daržoves ir žoleles.

Įpilkite tarkuotų kiaušinių, česnako, perleisto per presą, ir 50 g tarkuoto sūrio.

Minkykite masę.

Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite mėsą, ant viršaus – daržovių, kiaušinių ir sūrio sluoksnį. 

Pabarstykite tarkuotu sūriu (likę 100 g).
Reklama
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Patarimas : į „kailį“ taip pat galite įdėti paprikos gabalėlių, taip pat galite pjaustyti grybus.

Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaulienos sprandinė, 500 g;
– pievagrybiai, 300 g;
– svogūnas, 1 vnt;

– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;

– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.

Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.

Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.

Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.

Reklama

Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos šlaunelės, 5 vnt;
– bulvės, 1 kg;
– svogūnai, 2 vnt;

– česnakai, 1 galva;
– majonezas, 200 g;
– mėsos prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas;

– karis, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Bulves supjaustykite gabaliukais, svogūną – pusžiedžiais.

Perduokite česnaką per presą ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais, kariu ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Į mėsą įberkite šiek tiek druskos, o didžiąją dalį padažo – į šlaunis, gerai išminkykite.

Į bulves ir svogūnus suberkite likusį padažą ir gerai išmaišykite.

Pirmiausia įdėkite bulves ir svogūnus į formą, o ant jų – šlaunis.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite indą 1 valandą.


Ar turite vištienos krūtinėlės namuose? Geriau nei beliašai ir čeburekai: gyvenk, mokykis


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Skanus ir aromatingas patiekalas, pasirodo, tiesiog tobulas, nors jis ruošiamas iš sausai linkusios vištienos mėsos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • vištienos krūtinėlė, 800 g;
  • svogūnas, 0,5;
  • majonezo ir miltų po 1 šaukštą;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Sumaišykite svogūną su mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais, majonezu ir suberkite miltus.

Minkykite masę iki vientisos masės.

Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.

Įpilkite kiaušinį ir suminkykite.
Reklama
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol pagels.

Tokius kapotus kotletus galima gaminti ne su miltais, o su krakmolu, pasirodo dar skaniau.

Galite įdėti daug svogūnų, taip pat nepamirškite apie gerą krapų ir petražolių kekę – žalumynai mėsą gerai prisotins, o kotletai – puikūs.

Puikiai dera su naminiais grietinės ir garstyčių padažais, adžika, įvairiais garnyrais ir salotomis.

Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Tokiam pyragui jums reikės įprasto kepalo, maltos mėsos ir keptuvės. 

Pasirodo, labai skanus pyragas, kuriam nereikia skirti daug laiko ir pastangų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • balta duona arba kepalas;
  • faršo, 350 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pieno, 250 ml;
  • mocarela sūris;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas

Duoną ar kepalą supjaustykite griežinėliais, bet ne labai plonais.
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto.
Reklama
Kiekvieną kepalo gabalėlį suvilgome piene ir lygiu sluoksniu paskleidžiame keptuvėje.

Reklama
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Pagardinkite faršą svogūnais, druska ir pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.

Ant kiekvieno kepalo gabalėlio uždėkite faršo.

Reklama
Kiaušinius sumaišykite su druska ir plakite plakikliu iki vientisos masės, supilkite pieną ir išmaišykite.

Pieną ir kiaušinių padažą užpilkite ant keptuvės.


Reklama
Mes siunčiame į orkaitę ir kepame 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Reklama
Tokį skanų ir aromatingą pyragą galima paruošti vos per 1 valandą svečių atvykimui. 

Kartais į faršą dedu grybų.


Vietoj kotletų ant šventinio stalo. Aš taip gaminu jau 20 metų. Skaniau aš dar nevalgiau


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Paprasta ir skani vakarienė iš įprasto produktų pasirinkimo. 

Medalionai iš maltos mėsos tinka net šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos mėsos, 400 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • bulvės, 400 g;
  • kukurūzų miltų, 1 valgomasis šaukštas;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • sūrio, 100 g;
  • majonezo ir grietinės po 3 šaukštus
Reklama
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska ir prieskoniais.

Tris bulves ant trintuko ir druskos, palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.

Į faršą suberkite kukurūzų miltus ir tarkuotą svogūną.

Antrą svogūną smulkiai supjaustykite.

Trys morkos.

Kepkite svogūnus su morkomis.

Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite didelius faršo paplotėlius.

Reklama
Ant kotletų dėkite tarkuotų bulvių, ant viršaus – troškintų daržovių.

Sumaišome majonezą ir grietinę, druską ir dedame prieskonius, pipirus.
Reklama
Šiuo padažu sutepkite kamino viršų.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.
Reklama
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
Tokie užkandžiai tinka prie įvairių garnyrų, šviežių daržovių salotų, skanių naminių padažų.

Vakarienės gaminimas viename patiekale! Paruošimui skiriu 10 minučių, visa kita atliks orkaitė


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Toks kvapnus ir skanus vištienos faršo ir ryškiai kreminio skonio bulvių pyragas gali būti ne tik kasdienis, bet ir šventinis patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 900 g;
  • maltos vištienos, 750 g;
  • svogūnas, 3 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, sausas česnakas, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • grietinė, 200 g;
  • 100 ml vandens;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.

Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.

Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.

Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.

Reklama
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.


Reklama
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Reklama
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.


Reklama
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite patiekalą pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis, rūkyta paprika.

Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

maltos mėsos, 400 g;
ryžių, 200 g;
svogūnai, 200 g;

pomidorai, 250 g;
saldieji pipirai, 150 g;
salierai, 80 g;

karis, pusė šaukštelio;
druska, pipirai, žolelės, žalieji svogūnai, augalinis aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.

Mėsos kukulių formavimas

Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Reklama
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.

Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.

Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.

Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.

Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.

Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Reklama
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.

Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.

Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta. 

Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sūrio, 60 g;
  • Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.

Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Reklama
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.

Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Reklama
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.

Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.

Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų


Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!

Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 8 vnt;
  • jogurto, 120 g;
  • varškės sūrio, 100 g;
  • sūris, 3 – 4 vnt.
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako, 1 skiltelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.

Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.

Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.

Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Reklama
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.

Mes kepame.

Reklama
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.