Skanus patiekalas, kuris nėra visiškai riebus ir gaminamas be daugybės purslų visoje virtuvėje.
Olin iš paprasčiausių ir praktiškiausių receptų ruošiant mėsos patiekalus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- maltos mėsos, 600 g;
- sūrio, 90 g;
- žalumynai pagal skonį: kuo daugiau tuo skaniau (bent jau man)
- avižiniai dribsniai, 20 g;
- pieno, 40 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, aromatinės žolelės.
Gaminimo procesas
Pieną įkaitiname iki karštos būsenos ir užpilame avižinius dribsnius.
10 minučių išbrinkti.
Patarimas: jei nemėgstate avižinių dribsnių, pakeiskite juos manų kruopomis.
Taip pat galite pasiimti faršo pagal savo skonį.
Faršą pagardinkite druska ir pipirais.
Prieskoniai ir aromatinės žolelės, šviežios žolelės.
Suberiu išbrinkusius avižinius dribsnius ir išmaišau.
Maltą mėsą padalinkite į 3 dalis.
Mes paimame pergamentą 3 lapų kiekiu.
Įdėkite dalį maltos mėsos ant pergamento stačiakampio formos, ant viršaus uždėkite bet kokį skonį.
Imu virtus kiaušinius ir žoleles, sūrį.
Faršą suvyniojame ritinio pavidalu ir suvyniojame pergamentu.
Mes užfiksuojame kraštus.
Mes gaminame tris mėsos paplotėlius su skirtingais įdarais.
Įkaitinkite sausą keptuvę ir išdėliokite dešras, užpilkite verdančiu vandeniu ir uždenkite dangčiu.
Troškinkite apie 7 minutes, apverskite ir virkite dar 8 minutes.
Tokios kvapnios dešros yra įdaryti suktinukai, puikus užkandis pietums ar vakarienei.
Aš juos dažnai gaminu lauke iškylose, visiems svečiams tai patinka.
Vištos krūtinėlė! Dar vienas skanus ir paprastas receptas, tuo pačiu TOBULAS
Vištienos mėsą galima virti įvairiais būdais.
Siūlome dar vieną skanų ir paprastą receptą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos krūtinėlė, 2 vnt;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės4
– krapai pagal skonį;
– pipirai ir druska, majonezas pagal skonį;
– daržovių aliejus.
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir gerai išplakite iš abiejų pusių.
Padažui pagal skonį sumaišykite smulkintus krapus, smulkintą česnaką ir smulkintas žoleles, druską ir pipirus.
Šiuo padažu sutepkite mėsą.
Trys sūriai ant rupios trintuvės ir pabarstykite karbonadu, uždenkite antrą karbonadą.
Formą patepkite sviestu, išdėliokite mėsą, viršų patepkite padažu ir pabarstykite sūriu.
Uždenkite formą folija.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.
Be sūrio, į karbonadus taip pat galite įdėti ananasų gabalėlių – tada mėsa bus dar sultingesnė ir aromatingesnė. Arba kepti grybai.