Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Šie kapoti kotletai tradiciškai gaminami iš vištienos ar kiaulienos. 

Bet jei bandysite gaminti iš sausainių, patikėkite, tai pasirodys taip pat skanu. 

Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių paprastų receptų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kepenys, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kukurūzų miltai, 2 šaukštai;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas

Kepenėles nuplauname, išvalome nuo visų nereikalingų ir supjaustome smulkiais gabalėliais.


Patarimas : galite vartoti bet kokias kepenėles, tačiau skaniau patiekalą gaminti iš vištienos kepenų.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Kepenėles sumaišome su svogūnais ir kiaušiniais, druska ir pipirais, prieskoniais. 

Minkykite ir įpilkite miltų, galite ne tik kukurūzus, bet ir bet kokį ar net krakmolą.

Keptuvėje pašildykite augalinį aliejų ir paskleiskite mišinį ant šaukšto.

Reklama
Kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol pagels.

Į masę dedu ir smulkiai supjaustytų krapų bei petražolių, todėl kotletai bus dar skanesni ir aromatingesni.

Vištienos kepenėlės grietinės tešloje: sunku sugalvoti švelnesnio skonio patiekalą


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Vištienos kepenys jau seniai tapo universaliu produktu: kartu su ja ruošiami pagrindiniai patiekalai, pyragai, salotos, užkandžiai, užtepai sumuštiniams. 

Siūlau išbandyti dar vieną įdomų ir apetišką variantą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos kepenėlės, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų ir grietinės po 4 šaukštus;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • daržovių aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Kepenėles plauname, leidžiame nutekėti skysčio pertekliui ir stambiai supjaustome, pašalindami visą perteklių.

Patarimas: galite gerai ištrinti popieriniais rankšluosčiais, tada ji atsikratys skysčio pertekliaus. Taip pat galite išplakti šiek tiek gabalėlių, tada kepenys greitai apkepamos tešloje.

"Perleiskite" česnaką per "spaudyklę" ir sumaišykite su grietine ir miltais, druska ir pipirais, pridėkite prieskonių.

Kiekvieną kepenų gabalėlį pamirkykite tešloje ir įdėkite į keptuvę su pašildytu augaliniu aliejumi.
Reklama
Pakanka kepti 3 minutes iš kiekvienos pusės, kol pagels.

Kad patiekalas būtų skanesnis, visus gabalėlius galite įdėti į puodą, įdėti lauro lapų, gabalėlį sviesto ir porą šaukštų vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, išjunkite ugnį ir palikite dar 10 minučių, kad kepenys pasitroškintų.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.

Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • mėsa, 300 g;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • duonos trupiniai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kremas, 20 ml;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • rūkyta paprika.
Reklama
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.

Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.

Reklama
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.

Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.

Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.
Reklama
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.

Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Reklama
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.

25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!


Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Ne visada turime laiko, o ir kartais tam nėra būtinybės valandų valandas stovėti prie viryklės, kad parodytume svetingumą ir padengtume itin gražų stalą. Galite apsiriboti pirktiniais ir net parduotuvėje supjaustytais produktais, tiesiog kūrybiškai pažvelgdamos į apipavidalinimą.

Mes šį kartą surinkome jums efektingas supjaustytos mėsos produktų, sūrių, žuvies, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjas. Nepameskite, nes jos Jums tikrai pravers!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!
Reklama

Dabar tik taip gaminu kepenėles, tokių jūs dar neragavote!