Paprastas ir skanus lengvai sūdytų agurkų receptas, puikiai tinkantis šventiniam stalui ir tiesiog pietums ir vakarienei.
Receptas yra geras, nes visus ingredientus galite pasiimti bet kokiu kiekiu.
Aš nesveriu druskos ir vandens nematuoju.
Aš nevirinu marinato! Todėl mano draugai mano kelią vadina keistu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- agurkai;
- žalumynai ir lapai pagal skonį;
- česnakai;
- druska.
Gaminimo procesas
Agurkus plauname ir, jei daržovės yra vangios, kelias valandas galite pilti šaltą ir švarų, geriausia šaltinio vandenį.
Į švarų stiklainį suberkite prieskonius, žoleles, krapus ir česnako skilteles.
Mes užpildome stiklainį agurkais, įpilkite 1 šaukštą druskos ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Tai verdantis vanduo. Tik vanduo užvirė – iškart pilu.
Stiklainį uždengiame plastikiniu dangteliu ir kelis kartus apverčiame, kad ištirptų druska.
Indelį paliekame kambaryje parai ir galite pabandyti.
Tokie agurkai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie net tinka skirtingoms salotoms.
Traškūs agurkai su garstyčiomis žiemai. Jūs tikrai nevalgėte tokių agurkų
Garstyčių marinuotų agurkų salotos yra patrauklus ir skanus patiekalas, kuris puikiai papildys vakarienę, pietus ir net ant šventinio stalo.
Viskas paruošiama paprastai ir greitai, vienu metu galite pagaminti daug stiklainių.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
– agurkai, 1,5 kg;
– česnako, 1,5 galvutės;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– cukrus, 80 g;
-druska, 1 valgomasis šaukštas;
– pipirai, 0,5 šaukštelio;
– acto esencija 70%, 1 valgomasis šaukštas.
Virimo procesas
Nuplaukite agurkus ir užpilkite juos švariu, šaltu vandeniu, kad jie būtų traškūs.
Patarimas: rinkitės mažus agurkus, kad apskritimai būtų maži. Imame miltelių garstyčias.
Supjaustykite agurkus griežinėliais.
Agurkus užpilkite druska ir cukrumi, pipirais, garstyčiomis, supilkite actą, sumaišykite ir palikite 3 valandas, retkarčiais pamaišydami.
Po virimo agurkus virkite 5 minutes.
Mes dedame salotas į sterilizuotus stiklainius, uždarykite ir užpildykite sultimis.
Mes priveržiame dangčius ir apverčiame, apvyniokite, kol atvės.
Pasirodo, kad salotos yra labai aromatingos, vidutiniškai druskingos ir pikantiškos.
Patiekdami galite pridėti svogūnų, supjaustyti plonais pusžiedžiais ir pagardinti nerafinuotu augaliniu aliejumi, pridėti krapų.