Cukinijos suvalgomos akimirksniu, nespėju padavinėt ant stalo. Skani užtepėlė ant duonos

2021-08-06 Autorius Worldrecipes.lt

Cukinijos suvalgomos akimirksniu, nespėju padavinėt ant stalo. Skani užtepėlė ant duonos
Tokiais gaiviais ir kvapniais sumuštiniais dalinuosi ne tik vakarienei, bet ir šventiniam stalui. 

Reikalingos tik jaunos ir šviežios daržovės bei žolelės.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • 1 vnt svogūnų ir morkų;
  • lydytas sūris, 2 vnt;
  • žalumynai kekėje;
  • druska 
  • pipirai.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukiniją mažais kubeliais.

Supjaustykite svogūną gabalėliais ir kepkite, kol suminkštės.

Įpilkite morkų ir troškinkite, kol suminkštės. 

Troškinimo pabaigoje įberkite šiek tiek druskos.
Reklama
Suberkite cukinijas, sumaišykite ir troškinkite 2 minutes.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių ant silpnos ugnies, kartais pamaišykite.

Druska ir pipirai pagal skonį, troškinkite dar 2 minutes, maišykite, kad pašalintumėte drėgmę.

Daržoves atvėsinkite.

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Sūrį supjaustome gabaliukais.

Į maišytuvo dubenį suberkite daržoves, sūrio varškę, žoleles ir pertraukite masę iki vientisos masės.

Masė turėtų virsti vienalyte pasta be gabalėlių.

Mes naudojame tepimą sumuštiniams arba kepame skrebučius ir jiems patiekiame makaronus.

Pagaminau ir nespėjau paragauti: vaikai akimirksniu viską suvalgė. Skanios cukinijos receptas


Cukinijos suvalgomos akimirksniu, nespėju padavinėt ant stalo. Skani užtepėlė ant duonos

Skanios cukinijos minkšto blyno viduje yra tikras malonumas. 

Net vaikai valgo tokį patiekalą be pėdsakų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • kefyro, 100 g;
  • miltų, 4 šaukštai;
  • druska, augalinis aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas
Kefyrą sumaišykite su druska, miltais, kiaušiniais, išplakite plaktuvu.

Aštriu peiliu arba daržovių skustuku supjaustykite cukinijas arba jaunas cukinijas plonomis juostelėmis. 

Tešla turi būti tiršta, pavyzdžiui, kaip blynams.

Mes šildome augalinį aliejų.

Pamirkykite cukinijos juosteles tešloje ir suberkite jas į keptuvę, kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Mes platiname jį ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintume augalinio aliejaus perteklių.

Reklama
Patarimas: kad tešla nesugertų daug augalinio aliejaus, į tešlą ir krakmolą galite pridėti lygiomis dalimis miltus, tada blynai nebus riebūs.

Mes tiekiame tokius blynus – cukinijas su grietine arba majonezu, geriausia naminius.

Skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis, bulvių koše, žuvimi ir mėsa.