Kadangi kopūstų sezonas įsibėgėjo, visi jau yra pilni paprastų šios vertingos daržovės salotų.
Norėčiau gaminti patiekalą, kuris patiks suaugusiems ir vaikams.
Virkite kopūstą keptuvėje ir palepinkite savo artimuosius. Juk niekas dar neatsisakė apetitiškos plutos.
Įperkamos maisto prekės, minimalios pastangos ir skani vakarienė ant stalo!
Pradėkime gaminti maistą
Susmulkinkite trečdalį kopūstų, pašalinkite storas gyslas.
Patarimas: kopūstus geriau susmulkinti labai smulkiai, nes taip jie greičiau apkeps.
Įberkite druskos (1 šaukštelis) ir 2 kiaušinius. Išmaišykite.
Kad būtų lengviau maišyti, naudokite dvi šakutes vienu metu.
Dabar atėjo eilė pipirams ir miltams. Šiuos maisto produktus suberkite į kopūstų pagrindą ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.
Kopūstą mentele išlyginkite ir uždenkite dangčiu.
Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos dešimt minučių.
Dabar jūs turite parodyti savo kulinarinius įgūdžius ir pasukti kopūstų omletą į kitą pusę.
Kepkite indą uždengtą dar 10 minučių.
Dėkite blyną į lėkštę ir supjaustykite porcijomis.
Blyną rekomenduoju patiekti su grietine.
Patiekalui, kurį reikia pasiimti:
- kopūstai – 300 gramų;
- kiaušiniai – 2 vienetai;
- miltai – 3 šaukštai. šaukštai;
- druska, malti juodieji pipirai;
- sezamo sėklos – 1 valgomasis šaukštas. šaukštas;
- augalinis aliejus – 30 gramų;
- grietinė – 80 gramų.
Paruoškite šį patiekalą.
Praleiskite pusvalandį ir visi namuose esantys bus pamaitinti.
Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas
Mes rekomenduojame gaminti šiandien.
Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.
Ingridientai:
- maltos mėsos -500 gramų;
- svogūnas – 1 gabalas;
- sūrio -150 gramų;
- kiaušinis – 1 gabalas;
- druska pipirai.
Įdaras:
- pienas – 1 stiklinė;
- kiaušiniai – 2 vnt;
- miltai – 10 šaukštų. šaukštai, druska.
Paruošimas
Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Mes sumaišome.
Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.
Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.
Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį.
Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę.
Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.
Paruoškime tešlą
Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite.
Įpilkite miltų palaipsniui.
Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.
Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.
Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!