Iškarto gaminkite dvi porcijas ! Pomidorų užkandis

2021-07-10 Autorius Worldrecipes.lt

Iškarto gaminkite dvi porcijas ! Pomidorų užkandis
Šis marinuotas pomidorų užkandis bus pagrindinis bet kurio stalo patiekalas. 

Virkite daugiau, nes jūsų svečiai pirmiausia griebs marinuotų pomidorų! Užkandis paruošiamas greitai, o jo ingredientų reikia paprasčiausių.

Ingridientai:

vidutinio dydžio pomidorai – 3-4 vnt.
vidutinio dydžio svogūnas – 1 vnt.
česnakai – 1-2 skiltelės,
Reklama
medus – 1 arbatinis šaukštelis,
karšti raudoni pipirai – 0,5 arbatinio šaukštelio,
džiovintas bazilikas – 1 arbatinis šaukštelis (be skaidrės),

citrinų sultys – 1 valgomasis šaukštas
augalinis aliejus – 3-4 šaukštai,
druska – pagal jūsų skonį.

Pomidorų užkandžių kepimo technologija:

Supjaustykite pomidorus bet kokio storio griežinėliais (pagal savo skonį), nusiųskite juos į gilų indą.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir pabarstykite jais pomidorus.

Ant svogūno dedame kitą pomidorų sluoksnį, ant jo – vėl svogūno sluoksnį.
Reklama
Dėkite daržoves sluoksniais, kol baigsis.

Mažame dubenyje atsargiai sumaišykite druską, pipirus, džiovintus bazilikus, medų, augalinį aliejų, smulkintą česnaką, citrinos sultis. Supilkite pomidorus su gautu marinatu.

Po kurio laiko pomidorai išleis sultis ir jose pasimarinuos.

Mes uždengiame indą pomidorais su dangteliu ir dvi dienas išsiunčiame į šaldytuvą.

Po dviejų dienų patiekalas gali būti patiekiamas.

Reklama
Daugelis žmonių negali atsispirti ir anksčiau yra išbandę šiuos pikantiškus marinuotus pomidorus. Bet nieko. Jie tiesiog įgis idealų skonį per dvi dienas.

Suvalgė vienu prisėdimu! Ne cukinijos, o auksas: sveikų salotų receptas


Iškarto gaminkite dvi porcijas ! Pomidorų užkandis

Marinuotos cukinijos su šviežiomis žolelėmis ir žaliais svogūnais bus puikus priedas prie įvairių mėsos patiekalų iškylos ar vakarienės metu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, agurkai, morkos, 2 vnt;
  • krapai ir žali svogūnai geroje kekėje;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • keptos sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas;
  • obuolių sidro actas, 80 ml;
  • augalinis aliejus, 60 ml;
  • čili pipirų pagal skonį
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirai ir prieskoniai;
  • cukraus, 0,5 šaukštelio

Reklama
Gaminimo procesas
Trys cukinijos ir morkos ant korėjietiškų morkų tarka. Agurkai taip pat yra trys.

Mes supjaustome krapus ir žalius svogūnus, sumaišome su cukinijomis, morkomis, agurkais, česnakais ir augaliniu aliejumi, perleistu per presą, actu, čili, druska.

Gerai išminkykite visą masę ir suberkite ją į stiklainį, taranuokite ir užpildykite sultimis.

Mes siunčiame į šaldytuvą 4 valandoms, kad jis būtų užpilamas. 

Periodiškai pasukite stiklainį taip, kad marinatas mirkytų daržoves.

Reklama
Salotos pasirodo šviežios, traškios, labai aromatingos ir skanios, tinkamiausias priedas prie kepsnių. Patiekiant pabarstykite paskrudintomis sezamo sėklomis.

Reklama

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių




Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis




Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Iškarto gaminkite dvi porcijas ! Pomidorų užkandis

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Iškarto gaminkite dvi porcijas ! Pomidorų užkandis

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.