Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras

2022-07-14 Autorius Worldrecipes.lt

Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras
Traškios lazdelės bus puikus užkandis bet kokia proga. Galite jų pasigaminti, jei darote vakarėlį, tačiau jos taip pat tiks ir žiūrint filmą su savo mylimuoju. 

Ingredientai:
  • kefyras – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • miltai – 450 g
  • soda – 1 arbatinis šaukštelis
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • sūris – 100 g
  • svogūno laiškai – 60 g.

Reklama

Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite kefyrą, druską, kiaušinius, tarkuotą sūrį, susmulkintus svogūno laiškus ir miltus. 

Tada minkome tešlą. 

Iškočiokite tešlą ant miltais apibarstyto stalo ir supjaustykite maždaug centimetro storio juostelėmis. 

Apkepkite juosteles įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių jos bus auksinės rudos spalvos. 

Sudėkite iškeptas lazdeles ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. 

Patiekite su įvairiais padažais. 


Reklama


Paprastas naminio sviesto receptas: tereikia vieno ingrediento ir parduotuvėje jo daugiau nebepirksite!


Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras

Išbandykite šį receptą iš „YouTube“ kanalo ir pasigaminkite skanų sviestą tiesiog namuose. 

Procedūra yra labai paprasta ir sviestas bus pigesnis negu parduotuvėje! 


Reklama
Jums reikės:

  • 2 l grietinėlės (30 %)
  • Elektrinio maišytuvo
Pasirinktinai:
  • Žiupsnelio druskos

Gaminimo eiga:

  1. Supilkite grietinėlę į didelį dubenį.
  2. Pradėkite plakti maišytuvu.
  3. Iš pat pradžių plakite nedideliu greičiu.
  4. Kai mišinys pradės keisti struktūrą – pagreitinkite plakimą.
  5. Sutirštėjusią grietinėlę nuo puodo šonų nuimkite ir įdėkite į indo vidurį.
  6. Baigiant plakti sviesto masė turi atsiskirti nuo skysčio.
  7. Per sietelį skystį perkoškite į paruoštą dubenį.
  8. Tada sviesto masę su sieteliu pamerkite į dubenį su šaltu vandeniu.
  9. Gerai išplaukite.
  10. Rankomis gerai išspauskite likusį skystį.
  11. Iš sviesto suformuokite norimą formą.
  12. Padėkite jį ant maistinės plėvelės ir suvyniokite.
  13. Padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
  14. Kai sviestas sustings, gardų naminį sviestą galėsite naudoti.
  15. Iš dviejų litrų grietinėlės turėtumėte paruošti maždaug 770 g sviesto.
  16. Gero apetito!
  17. Be sviesto, taip pat galite pasigaminti skanaus naminio sūrio.
Reklama
Puikus naminio sūrio receptas, kuriam tereikia 2 ingredientų!

Reklama

Viskas, ko reikės, rasite namuose. 

Jums reikės:

  • 2 litrų didesnio riebumo pieno
  • 60 ml acto
  • Šiek tiek citrinos sulčių (nebūtina, sūrį galima gaminti ir be jų)
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Jei mėgstate sūresnį sūrį, įberkite daugiau druskos, o jei nesate tikri kiek jos reikia, jos galite įberti vėliau. 
Gaminimo eiga:

  1. Į puodą supilkite pieną.
  2. Nenaudokite ilgai galiojančio pieno, geriausia naudokite kuo šviežesnį pieną.
  3. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
  4. Nuolat maišydami kaitinkite pieną.
  5. Tačiau pienas neturi užvirti, kai pasirodo burbuliukų, išjunkite liepsną.
  6. Įpilkite acto ir, jei norite, lašelį citrinos sulčių ir išmaišykite – pamatysite, kaip susidarys išrūgos.
  7. Dabar pasiruoškite sietelį ir išklokite jį sūrmaišiu.
  8. Supilkite puodo turinį ir išspauskite kuo daugiau skysčio, sandariai užriškite sūrmaišį ir taip pat šaukštu išspauskite skystį.

Gerai paslėkite ir bent 1 valandą palaikykite šaldytuve. 

Tada galėsite paragauti. 

Linkime gero skonio!

Vaizdo instrukcijas taip pat rasite video paspaudę čia.

Reklama


Kefyras su linų sėmenimis. Priežastys, kodėl verta tai gerti kasdien!


Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras

Jau iki 25 metų mūsų kūnas sukaupia daug nereikalingų dalykų, ir šis „rezervas“ kiekvieną dieną tik didės. 

Dėl didelio toksinų ir riebalų sluoksnių apkrovos organizmas greičiau sensta, visų pirma kenčia virškinimo traktas, širdies ir kraujagyslių sistema bei oda. 

Norint to išvengti, yra daugybė būdų valyti kūną. Siūlome vieną metodą: į mitybą įtraukti gėrimą, kuris veikia kaip skrandžio šluota. 

Yra tik du reikalingi ingredientai – kefyras ir linų sėmenys. 

Valomasis gėrimas

Ne pienas ir ne jogurtas, o kefyras. Iš visų pieno produktų tik jame yra bakterijų, kurios žarnyne sugeba sukurti draugišką florą. 
Reklama
Linų sėmenyse yra omega-3 riebalų rūgščių, kurios tirpdo akmenis ir gydo gleivines. 

Tačiau tik sveikos arba stambiai sumaltos sėklos veikia kaip skrandžio šluota. Išbrinkę jos suteikia sotumo jausmą ir tuo pačiu valo žarnyno sieneles. 


Reklama
Liekninantis gėrimas

Kefyras su linų sėmenimis stimuliuoja kūną numesti svorio, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir normalizuoja lipidų apykaitą. 

Norint efektyviai išvalyti virškinamąjį traktą, atnaujinti kūną ir numesti svorio, nepaprastai svarbu gerti gėrimą pagal specialią programą, kurią rasite straipsnio pabaigoje. 

Šis metodas bus svarbus tiems, kurie pastebi šias sveikatos komplikacijas: 


Reklama
  • uždegiminiai kvėpavimo sistemos procesai
  • uždegiminiai virškinimo trakto procesai (gastritas, opos)
  • kolitas
  • urogenitalinės sistemos ligos
  • antsvoris

Kūno detoksikacijos kursas
Programa skirta 21 dienai. Jei ilgą laiką neatlikote bendro skrandžio valymo, gydytojai rekomenduoja tai pakartoti po 2 savaičių. Ir norint išlaikyti efektą, reikia kartoti kursą kas pusmetį. 

  • Pirmoji savaitė: pusryčiams išgerkite 100 ml kefyro su 3 šaukšteliais linų sėmenų (jas prieš pat naudojimą geriau susmulkinti).
  • Antroji savaitė: 100 ml kefyro su 6 šaukšteliais linų sėmenų pusryčiams.
  • Trečia savaitė: 150 ml kefyro su 9 šaukšteliais linų sėmenų pusryčiams.

Reklama

Įpraskite išgerti stiklinę karšto vandens 40 minučių anksčiau, kad pažadintumėte kūną (kaip žinote, ankstų rytą mūsų kūnas dar nėra pasirengęs virškinti maisto, todėl jam reikia pagalbos). 

Atminkite, kad tai turėtų būti vieninteliai jūsų pusryčiai! 

Kefyras su sėklomis nakčiai tokio efektyvumo nesuteikia, geriau pasilepinkite baltymų vakariene iš vištienos krūtinėlės ar kiaušinių. 

Česnakų vanduo pagal močiutės receptą: išgydo tūkstantį ligų




Tinktūra, kuri išgelbės jus nuo daugelio sveikatos problemų (įskaitant insultą!)! 
Mažai tikėtina, iki šiol česnako savybės, kurios padeda organizmui stiprinti imuninę sistemą ir kovoti su peršalimu, buvo jums paslaptis. Tačiau tuo jo privalumai nesibaigia! 

Reklama
Jums reikės tik keleto skiltelių česnako ir šiek tiek vandens, kad išvengtumėte daugelio sveikatos problemų. Taigi kaip gauti maksimalią naudą iš česnako? 
Ogi riekia pasigaminti tinktūrą, dar vadinamą česnakų vandeniu! 

Reklama
Sudėtis:
Pora skiltelių česnako
2-3 griežinėliai citrinos

Reklama
0,5 šaukštelio alyvuogių aliejaus
220 ml šilto vandens

Reklama
Paruošimo būdas:
Supjaustykite česnaką peiliu ir suberkite į puodelį. Sudėkite kitus ingredientus. 
Po 15 minučių tinktūra bus paruošta. Teliko nukošti, o tada jau bus visiškai paruošta. 

Reklama
Česnakai yra vienas iš efektyviausių kovos su mikrobais būdų. Jis efektyviai valo kraujagysles ir skrandį bei atsikrato parazitų. 
Citrina yra ne mažiau vertinga. Ji duoda mums vitaminų kompleksą, padeda atsikratyti toksinų ir riebalų. 

Reklama
Citrusiniuose vaisiuose gausu kalio – tai apsaugo nuo širdies ligų, prisideda prie teigiamo nervų sistemos poveikio. Žmonės, kurie valgo citrinas, yra mažiau linkę susirgti – tai įrodyta. 
Jei reguliariai vartosite šią tinktūrą, širdies ligų rizika gerokai sumažės. Vaistas yra gerai kraujo krešulių prevencijai. Dėl česnako mažėja kraujospūdis ir cholesterolio kiekis. 

Reklama
Naudodami šį receptą apsaugosite nuo skrandžio infekcijų, sumažinsite sąnarių skausmą. Kepenys ir inkstai taps sveikesni. 
Atkreipkite dėmesį, kad tinktūros poveikis yra gana stiprus, todėl neturėtumėte gerti kasdien. Pakanka gerti du kartus per savaitę, po vieną stiklinę. 

Reklama
Geriausia – pusvalandis prieš pusryčius. Be to, šis gėrimas degina kalorijas ir sukelia nedidelį apetito praradimą. 

Mitybos planas su virtu kiaušiniu, kuris padės jums per 14 dienų numesti iki 11 kg svorio!




Virti kiaušiniai yra laikomi maisto produktais, kurie Jums siūlo sveikus pusryčius. 

Reguliariai naudodami juos per 2 mėnesius prarasite daugiau nei 10 kg. 

Tai dieta, kurioje yra riebalų deginančių produktų, kurie leis jūsų maistui ir įdomumui.

Jūs greitai atsikratysite papildomų svarų, tačiau turite prisiminti, kad reikia gerti daug vandens.4
Reklama

Kiekviena diena turėtų prasidėti kiaušiniais, o per dieną jūs turėtumėte vartoti nedideles porcijas „liesos“ baltymų.

Ją galite rasti maisto produktuose, pvz., Kiaušiniuose, viščiukuose ir žuvyse. 

Taip pat galite įtraukti greipfrutą, brokolius, grybus ir špinatus.

Štai kaip atrodys jūsų diena:

  • Pusryčiai: 2 virti kiaušiniai ir 1 greipfrutas
  • Pietūs: brokoliai ir 1/2 kepta vištienos krūtinėlė
  • Vakarienė: žalios salotos ir 1 porcija žuvies
Reklama
Venkite alkoholio, nes jis leidžia dehidratuoti ir gausite daug toksinų. 

Alkoholis pašalina vandenį iš jūsų ląstelių ir sukelia potraukį dėl nesveiko maisto. 

Tai iš tikrųjų lemia svorio padidėjimą

Taip pat turėtumėte vengti gazuotų gėrimų ir cukraus

Gerkite daug žaliosios arbatos ir vandens, nes jie yra nuostabūs, kad pašalintų toksinus iš savo kūno ir drėkintų.

Venkite kepti maisto produktai

Valgykite daug skanių „liesų“ baltymų. Cukraus ir riebalų kiekis turėtų būti minimalus. 
Reklama

Būtų geriau, jei galėtumėte ją visiškai pašalinti Jei pradėsite jausti pykinimą, turite nedelsiant nutraukti vartojimą. 

Jūs turite būti labai kantrūs, kai kalbate apie svorio netekimą.

Įtraukite šiuos produktus į savo racioną, kad teisingai ir naudingai išvalytumėte savo organizmą




7 produktai, kurie valo organizmą geriau už bet kokius vaistus.

Baltagūžiai kopūstai


Reklama

Kaip vartoti: galima šviežius arba raugintus, arba net sultis.

Raudonieji burokėliai.


Reklama

Kaip vartoti: virtus, galima gaminti barščius, arba salotas ar sultis.

Česnakas


Reklama

Kaip vartoti: geriausia šviežią arba smulkintą.

Svogūnas


Reklama

Kaip vartoti: paprastai šviežią, salotose arba spiritinėje trauktinėje ir kosmetinėms kaukėms ( nuo spuogų ir inkštirų).

Obuoliai


Reklama

Kaip vartoti: paprastai juos vartoja šviežius ir tik su odele, taip pat galima sultis ir trintą tyrę, kompotą.

Avokadai


Reklama

Kaip vartoti: paprastai jį valgo šviežią, deda į salotas, arba kaip „sviestą“.

Spanguolės


Reklama

Kaip vartoti: spanguoles valgo šviežias su cukrumi arba kaip morsą, sultis ar uogienę.

Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.

Kaip pašalinti 15 kg toksinų, kaupimasi iš tiesiosios žarnos, tik dviem ingredientais




Išvalyti gleivių, išmatų, parazitų ir kenksmingų toksinų tiesiąją žarną yra geriausias būdas išvengti įvairių ligų!

Gerai žinomas faktas, kad žmogaus organizmo žarnyno traktas visą žmogaus gyvavimo laiką apdoroja apie 100 tonų produktų ir apie 40 000 litrų skysčio.

Todėl apskaičiuota,  kad žarnyne  ilgą laiką nusėda 15 kg išmatų ir nuodingų medžiagų.

Sukauptos išmatos ir toksiškos medžiagos kenkia mūsų organizmui.
 Jei pastebėsite vieną iš toliau pateiktų simptomų, tuomet jūsų žarnyno trakto lygis yra žemiausias.
  • diabetas
  • blogas metabolizmas
  • reguliarus vidurių užkietėjimas
  • kepenų liga
  • inkstų sutrikimai
  • per didelis svorio padidėjimas
  • odos problemos
  • artritas
  • problemų su nagais ir plaukais
  • vėžys
Reklama
Kaip valyti tiesiąją žarną

Naudojant klizma gali būti veiksminga tik valant apie 50 centimetrų storosios žarnos.

Ši procedūra taip pat gali būti žalinga žarnyno florai.

Pabandykite išvalyti nuodingų nuosėdų tiesiąją žarną naudodami populiarų ir saugų metodą, naudokite linų miltus.
Reklama
Kai suvartojate maždaug 1–3 šaukštus linų miltų, galite saugiai ir netrikdant žarnyno floros palengvinti žarnyno traktą nuo parazitų, gleivių ir išmatų kaupimosi.

Linų miltų naudojimas padės stabilizuoti svorį, metabolizmas ir sumažės cholesterolio kiekis.

Linų miltai naudojami tokioms ligoms gydyti, kaip:
  • Gastritas
  • Kolitas
  • Skrandžio opa
  • Šlapimo takų infekcijos
  • Cistitas
  • Viršutinių kvėpavimo takų uždegimas
  • Antsvoris
Reklama
21 dienos valymo procedūra
  • 1 diena – 7 diena:  sumaišykite apie 1 šaukštą linų miltų su 100 ml kefyro.
  • 8 diena – 14 diena:  sumaišykite 2 šaukštus linų miltų su 100 ml kefyro.
  • 15 diena – 21 diena:  į 150 ml kefyro įpilkite 3 šaukštai linų miltų.

Naudokite šviežiai sumaltą linų sėmenų sėklą, jei negalima naudoti miltų. 

Tiesiog trina linų sėmenų miltelius.

Jei norite sumažinti juosmenį, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, yra detoksikuoti kūną ir pašalinti parazitus iš žarnyno!




Dabar plonas juosmuo nebėra svajonė!

Tokiu būdu detoksikuokite savo kūną ir pašalinkite parazitus iš žarnyno.

Formulė yra paprasta, klausykitės. Į stiklinę šilto ar šalto vandens pridėkite:
  • 1 arba 2 skiltelės česnako, supjaustytos gabaliukais.
  • 1 valgomasis šaukštas. linų sėmenų
Reklama
Taikymas:
  1. Stiklą sumaišykite su vandeniu
  2. Gerkite 2 valandas prieš išvykdami į vonios kambarį Jei tai pernelyg sunku jums – bet kuriuo paros metu.
  3. Gerkite kiekvieną dieną 1 mėnesį. Tada įtraukite į savo mitybą, kai norite pajusti, kad skrandis yra tuščias ir tuščias. Tai puikus maistas, pilnas antioksidantų.

Kas vyksta Česnako ir linų sėmenų antioksidacinės savybės kartu atlieka jūsų kūno siurblio vaidmenį.

Česnakai yra medžiaga, vadinama alicinu, kurio sudėtyje yra antibakterinių ir antioksidacinių ingredientų. Be to, jame yra kitas junginys, diallilo sulfidas, kuris stiprina imuninę sistemą ir padeda sumažinti kraujo spaudimą.
Reklama
Sėmenų sultys yra daug omega-3 ir turi daug pluošto. Išvalykite žarnyną, nuvalykite visas žarnyne saugomas priemaišas ir toksinus.
Jei sergate vidurių užkietėjimu, šis derinys gali jums, ir jei ne, jis reguliuos jūsų virškinimą.

Aš jus patikinu, po studijų česnakų ir linų sėmenų, jūs norėsite valgyti sveiką maistą.

Įrodyta, kad „apsinuodijęs“ organizmas nepraranda svorio , nes išlaiko skysčius ir toksinus. Apsinuodijimo metabolizmas nesikeis tuo pačiu greičiu kaip ir švarus organizmas. Toksinų laikymas yra saugus būdas priaugti svorio. Be to, detoksikacija yra pirmasis žingsnis, jei kalbame apie svorio netekimą.

Česnakai per kelias dienas gali prarasite svorį, nes jis padeda atrakinti skysčių susilaikymą.
Reklama
Be česnakų ir linų sėklų, kasdien reikia gerti iki 4 litrų vandens, kad būtų galima atrakinti sukauptus skysčius ir likti procese.

Linų sėmenys taip pat dirba su česnakais. Česnakai yra galingas antibakterinis vaistas, kuris skleidžia visą savo galią iš skrandžio, o linų sėmenys padeda nuvalyti visus perteklinius žarnynus (pažodžiui).

Japonių mitybos planas: per 2 savaites numeta iki 8 kg!


Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras

Vidutinis visų amžiaus grupių japonių moterų svoris niekada neviršija 60 kg. Paprastai tiek merginos, tiek vyresnio amžiaus moterys, kurių ūgis yra 160 cm, sveria ne daugiau kaip 45–55 kg. Nors sveikiausia tauta pasaulyje turi didžiulį apetitą!

Japonijoje karaliauja tikras maisto kultas, bet tuo pačiu metu ir harmonijos kultas. Tai iš dalies įmanoma dėl vienos populiarios dietos.
Reklama



Pasaulyje japonų dieta išpopuliarėjo dėl dviejų dalykų: valgiaraščio produktų prieinamumo ir kavos, kuri gali būti pakeista arbata, jei ši patinka labiau.



Reklama

Japonų 14 dienų dieta


Paprastai japoniškus pusryčius, pietus ir vakarienę sudaro bent du patiekalai, kuriuose turi būti mėsos, ryžių, fermentuotų daržovių, grybų bei žalumynų.


Reklama

Laikantis šios dietos, trys, gerai apgalvoti valgiai per dieną išlieka, tačiau standartinis kalorijų kiekis per dieną sumažinamas net du kartus.


Būtent dėl ​​sumažėjusio kalorijų kiekio organizmas pradeda skubiai deginti sukauptus riebalus, o antrosios savaitės pabaigoje svarstyklės parodys 8 kg mažiau. Tai 15 % standartinės japonų moters svorio!


Reklama


1 diena

Pusryčiai: kava be cukraus.


Pietūs: du virti kiaušiniai, kopūstų salotos, pagardintos sviestu, ir stiklinė pomidorų sulčių.


Reklama

Vakarienė: virtos arba keptos žuvies gabalas (apie 150 g).


Japonų dietos esmė yra beveik visiškas pusryčių trūkumas. Kiekviena diena prasideda puodeliu kavos, tačiau kartais šis elementas šiek tiek keičiamas.


Reklama


2 diena

Pietūs: kepta arba virta žuvis su šviežių daržovių salotomis (kopūstais, pomidorais, agurkais, žalumynais).


Vakarienė: virtas jautienos gabalas (100 g) ir stiklinė kefyro.


Reklama


3 diena

Pusryčiai: juoda kava su krekeriais.


Pietūs: cukinija, kepta augaliniame aliejuje.


Reklama

Vakarienė: virta jautiena (200 g), du kiaušiniai, kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.



4 diena

Pietūs: trys virtos morkos, vienas virtas kiaušinis, sūrio gabalas (15 g).


Reklama

Vakarienė: švieži vaisiai ir daržovės.



5 diena

Pusryčiai: tarkuotos morkos su citrinų sultimis.


Reklama

Pietūs: kepta žuvis ir stiklinė pomidorų sulčių.


Vakarienė: vaisiai pasirinktinai.


Reklama


6 diena

Pietūs: virta vištienos krūtinėlė bet kokiu kiekiu.


Vakarienė: du kiaušiniai ir stiklinė tarkuotų morkų su sviestu.


Reklama

7 diena

Pusryčiai: arbata.


Pietūs: virta jautiena (200 g) ir vaisiai.


Reklama

Vakarienė: bet kuri anksčiau aprašyta vakarienė, išskyrus jautieną.


Iki pirmosios savaitės pabaigos neteksite nemažai svorio pertekliaus, o svarbiausia, pašalinsite ilgą laiką kauptus šlakus.


Reklama

Dietos metu leidžiama gerti kavą (arba arbatą) nurodytu kiekiu ir negazuotą mineralinį vandenį bet kokiu kiekiu.Išgerti iki dviejų litrų yra net būtina.



8 diena

Pietūs: vištienos krūtinėlė bet kokiais kiekiais ir salotos su morkomis arba kopūstais.


Reklama

Vakarienė: du kiaušiniai ir stiklinė tarkuotų morkų su sviestu.



9 diena

Pusryčiai: tarkuotos morkos su citrinų sultimis.


Pietūs: kepta arba virta žuvis su stikline pomidorų sulčių.


Reklama

Vakarienė: vaisiai.



10 diena

Pietūs: trys virtos morkos, sūrio gabalas ir vienas žalias kiaušinis.


Reklama

Vakarienė: vaisiai.



11 diena

Pusryčiai: kava su krekeriais.


Reklama

Pietūs: vienas cukinijos gabaliukas, keptas aliejuje.


Vakarienė: 2 kiaušiniai, virtos jautienos gabalas (200 g), kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.


Reklama


12 diena

Pusryčiai: kava su krekeriais.


Pietūs: kepta arba virta žuvis su tarkuotomis morkomis ir sviestu.


Reklama

Vakarienė: virta jautiena (100 g) ir stiklinė kefyro.



13 diena

Pietūs: du kiaušiniai, virti kopūstai su sviestu, pomidorų sultys.


Reklama

Vakarienė: kepta arba virta žuvis.



14 diena

Pietūs: skrudinta cukinija, tarkuotos morkos.


Reklama

Vakarienė: virta jautiena (100 g) ir šviežios daržovės.


Japonų dietos valgiaraštis yra labai paprastas. Jame daug kiaušinių, žuvies ir daržovių. Esmė yra paprasta: kiek įmanoma mažiau angliavandenių, ir daugiau vitaminų bei baltymų.


Reklama

Žuvų patiekalai ir kiaušiniai yra lengvai įsisavinami organizme, jie tiesiog sukurti dietiniam maistui.


Geriau valgyti daržoves šviežias (išskyrus cukinijas), bet du kartus per savaitę galite sau leisti sau ir marinuotų ar keptų. Tinka kopūstai, obuoliai, agurkai ir pomidorai.



Kitas dviejų savaičių dietos pliusas – beveik visiškas maisto ruošimo nebuvimas. Užtenka išvirti kiaušinius, daržoves ir mėsą.