Nepaprastai skanus ir greitas mėsos orkaitėje receptas. Paprasti ingredientai

2021-08-12 Autorius Worldrecipes.lt

Nepaprastai skanus ir greitas mėsos orkaitėje receptas. Paprasti ingredientai
Pagal šį receptą virta kiauliena pasirodo labai rafinuota, aromatinga ir tirpstanti burnoje. 

Receptas paprastas, viskas paruošiama greitai, rezultatas yra skaniausias, minkštas ir sultingas užkandis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaulienos ar kitos mėsos, 700 g;
  • bulvės, 800 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • svogūnai pagal skonį;
  • sūrio, 100 g;
  • garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
  • majonezas, 2 šaukštai;
  • baltojo jogurto, 2 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Mes išmušėme mėsą iš abiejų pusių, bet nedaug.

Druska ir pipirai, pagal skonį įtrinkite įvairiais prieskoniais.

Patarimas : galite pasiimti bet kokią mėsą, tačiau nepamirškite, kad paukštiena kepama greičiau nei kiauliena.

Tris bulves sutarkuokite ant rupios tarkos ir įberkite druskos, palikite 10 minučių.

Po to nuspauskite nuo bulvių sulčių masę.

Formą patepkite aliejumi ir tolygiai paskirstykite bulves.
Reklama
Paimkite svogūną bet kokiu kiekiu, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir paskleiskite ant bulvių.

Ant viršaus uždėkite mėsos riekeles.

Sūrį sutarkuokite ant rupios tarkos (jo galite dėti pagal savo skonį)  ir sumaišykite su garstyčių grūdeliais, majonezu ir jogurtu. 

Įdėkite daugiau prieskonių pagal skonį.

Padažą ant mėsos paskirstykite tolygiai.

Mes kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Reklama
Aš ruošiu tokį patiekalą svečiams. Jei mėgstate grybus, tuomet ant sūrio padažo galite dėti grybų griežinėlius.

Ant filė orkaitėje įdėjau ananasų su sūriu. Skanūs vištienos suktinukai




Galite gaminti įprastą mėsą prancūziškai. Arba galite parodyti šiek tiek vaizduotės ir pasigaminti labai skanių ir aromatingų ananasų ritinėlių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos filė, 5000 g;
– ananasai, 100 g;
– sūris, 100 g;
– kiaušinis, 1 vnt;
– duonos trupiniai, 50 g;
– druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Mes paruošiame mėsą – supjaustome porcijomis, išplakame, kad iš mėsos sluoksnio būtų galima suvynioti ritinį.

Pabarstykite mėsą druska, pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir gerai įtrinkite šį mišinį. 

Palikite 1 valandai pasimarinuoti šaldytuve.

Supjaustykite ananasus smulkiais gabalėliais, tris sūrius ant rupios trintuvės, supjaustykite žalumynus. Mes sumaišome visus šiuos ingredientus.

Dabar mes paskleidžiame įdarą ant mėsos ir suvyniojame ritinius.

Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais.

Suktinukus panardiname į kiaušinių masę, paskui panardiname į krekerius iš visų pusių.
Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir išdėliokite suktinukus.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.

Patiekite su įvairiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Patarimas : pasiimkite bet kokią mėsą pagal savo skonį – kalakutą, kiaulieną. Pastarąjį gerai išplakite, kad suktinukai iškeptų.