Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną

2021-08-13 Autorius Worldrecipes.lt

Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną
Vištienos krūtinėlės ir bulvių patiekalas pasirodo labai lengvas, tačiau sotus ir aromatingas. 

Dabar aš visada gaminu šį patiekalą vakarienei ir net ant šventinio stalo. Viskas paruošiama paprastai ir greitai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 1 kg;
  • vištienos krūtinėlė, 300 g;
  • druska pipirai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
  • džiūvėsėlių, 1 valgomasis šaukštas;
  • pomidorai, 3 vnt;
  • sūrio (parmezano arba pagal skonį), 40 g;
  • žalumynai.
Reklama
Bešamelio padažui jums reikia :
  • pieno, 500 ml;
  • sviesto, 50 g;
  • miltų, 50 g;
  • druska, šafranas.

Gaminimo procesas

Virkite bulves su lupenomis.

Supjaustykite mėsą gabalais ir sumalkite ją maišytuvu.

Į faršą įpilkite kiaušinio, druskos ir pipirų, pagal skonį prieskonių, šaukštą augalinio aliejaus ir šaukštą duonos trupinių, smulkiai supjaustytų žalumynų. 

Mes minkome.

Puode ištirpinkite sviestą.

Supilkite miltus ir išminkykite iki vientisos masės.

Supilkite pieną, įpilkite prieskonių ir virkite padažą iki tirštumo.

Nulupkite bulves ir supjaustykite storais griežinėliais.

Supjaustykite pomidorus griežinėliais.
Reklama
Iš faršo formuojame rutuliukus.

Ant kepimo indo dugno uždėkite šiek tiek padažo ir išdėliokite bulvių griežinėlius, tada tarp jų pomidorą ir rutulį maltos mėsos.

Taigi mes pakaitomis dedame visus produktus.

Užpildykite padažu ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną
Reklama
Puodą galite įdėti į lėkštę ir ant viršaus pabarstyti tarkuotu sūriu.

Taip pat sumaišau tarkuotą sūrį su tarkuotu česnaku ir smulkintomis žolelėmis ir taip pabarstau patiekalą.

Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną

Ant šventinio stalo tokia tobula ir yra labai naudinga, labai skani ir graži.

Jos labai skanios! Išbandžiau naujas salotas ir iškart įtraukiau į mėgstamus receptus


Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną

Net iš labiausiai paplitusių produktų galima gaminti labai skanų ir neįprastą patiekalą. 

Šios vištienos širdelių salotos su svogūnais, agurkais ir kiaušiniais pasirodo labai šventiškos, gaivaus pavasario kvapo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:


Norėdami paruošti svogūnų marinatą, turite:

  • vanduo, 2 šaukštai;
  • actas 9%, 2 šaukštai;
  • cukraus, 1 arbatinis šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio
Reklama
Naminiam majonezui pasiimkite:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 150 ml;
  • garstyčios 0,5 šaukštelio;
  • citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukrus, trečias šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio

Gaminimo procesas

Nuplaukite širdis ir virkite druska, lauro lapais ir prieskoniais, kol suminkštės. 

Tai užtruks apie 40 minučių.
Reklama
Patarimas : galite virti daug greičiau, per 20 minučių, jei turite greitpuodį.

Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

Supjaustykite agurką juostelėmis.

Supjaustykite svogūną plonais ketvirčio žiedais ir marinuokite, sumaišydami visus marinato produktus.

Virkite kiaušinius ir tris ant stambios trintuvės.

Sumaišome visus produktus ir pagardiname naminiu majonezu.

Jei ruošiate naminį majonezą, visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros. 
Reklama

Mes viską sumaišome ir pertraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Nebus nereikalinga pjaustyti šviežių žolelių į tokias šviežias salotas.