Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto

2021-07-14 Autorius Worldrecipes.lt

Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto
Aromatinis cukinijos suktinukas puikiai dera su įvairiais įdarais. 

Šį kartą gaminu su sūriu ir grybais, šviežiomis žolelėmis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • krapai;
  • miltų, 120 g;
  • druska, pipirų mišinys, itališkos žolelės;
  • pievagrybiai, 300 g;
  • sūrio, 150 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Trys cukinijos ant rupios trintuvės, išspauskite.

Grybus supjaustykite gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada užpilkite trupučiu augalinio aliejaus, druskos ir pipirų, troškinkite, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Sumaišykite cukiniją su česnaku, prieskoniais, pipirų, smulkintų krapų ir kiaušinių mišiniu. 

Masę gerai išminkykite ir suberkite miltus, išmaišykite.

Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir paskleiskite masę, išlyginkite ją per visą formą.

Reklama
Pyragą kepame 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Pyragą su pergamentu paskleidžiame ant stalo.

Paskleidžiame grybus, pabarstome tarkuotu sūriu.
Reklama
Mes suvyniojame tankų ritinį ir pabarstome sūriu ant viršaus.

Mes siunčiame jį į orkaitę ir kepame 10 minučių.

Reklama
Suktinukas pasirodo labai aromatingas ir skanus, tiek karštas, tiek šaltas. Tai puikus priedas prie bet kokio valgio.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.

Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.

Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.

Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių




Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis




Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta




Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.

Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • mėsa, 300 g;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • duonos trupiniai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kremas, 20 ml;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • rūkyta paprika.
Reklama
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.

Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.

Reklama
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.

Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.

Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.

Reklama
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.

Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Reklama
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.