Šį pyragą pagaminu ne tik atostogoms, bet ir būtent tada, kai noriu pasilepinti skaniais ir paprastais desertais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikės šių ingredientų:
- cukraus, 7,5 šaukštai;
- miltų, 2,5 valg.
- kiaušiniai, 2 vnt;
- riebi grietinė, 400 g;
- trapios tešlos sausainiai. 300 g;
- sviesto, 120 g;
- mažas, 1 – 2 šaukštai;
- sviesto, 100 g;
- vanilinas;
Gaminimo procesas
Puode sumaišykite cukrų ir miltus, įpilkite kiaušinių ir sumaišykite iki vientisos masės.
Dabar pilame grietinę – imkite kokybišką ir riebią, nuo to priklauso pyrago skonis.
Maišykite, įjunkite nedidelę ugnį ir virkite maišydami, kol sutirštės.
Patarimas : kad masė nesušiltų, kaitinkite kuo mažiau, išmaišykite.
Mes užviriname ir virkite 2 minutes.
Konsistencija turėtų būti kaip pudingas.
Keptuvę su mase dedame į indą su ledu arba lediniu vandeniu.
Masę sumaišome ir atvėsiname, uždengiame plėvele ir sustingstame.
Pagrindui paimame sausainį (galite ir paprastą, arba šokoladinį) ir bet kokiu būdu sutrinkite jį į trupinius.
Į trupinius supilkite ištirpintą sviestą ir sumaišykite.
Patarimas : Jei paspaudus masė neišlaiko formos, įpilkite 1–2 šaukštus pieno.
Mes paliekame trečdalį trupinių, likusius supilame į formą, aviną ir suformuojame šonus.
Formą dedame valandai į šaldytuvą.
Maišytuvu išplakite minkštą sviestą (100 g) ir įpilkite vanilino pagal skonį, išplakite.
Mes taip pat plakame kremą ir dalimis sujungiame su sviestu, plakdami maišytuvu.
Įdėkite kremą į formą ant sausainių pagrindo, pabarstykite trupiniais ir padenkite folija.
Mes dedame į šaldytuvą 5 valandoms.
Taip pat pasigaminsite skanų desertą, kuris tikrai patiks jūsų šeimai.
Aš perku nebrangią grietinę. Tortas be kepimo iš trijų ingredientų, plius kremas, dabar mes nuolat ruošiame prie arbatos
Tokį pyragą galima greitai ir paprastai pagaminti bet kokioms šventėms, o receptą gali tvarkyti net vaikas ir pradedantysis virėjas.
Paprasti tortai keptuvėje ir kvapnus kremas yra viskas, ko reikia.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukraus, 200 g;
- miltų, 380 g;
- grietinė, 200 g;
- vanilinas;
- kepimo miltelių, 1 arbat.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
- grietinė, 600 g;
- cukraus pudros, 5 valg.
- tirštiklis grietinei, 2 pakuotės.
Gaminimo procesas
Pagal skonį sumaišykite grietinę su cukrumi ir vanile.
Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į masę ir minkykite minkštą, o ne lipnią tešlą.
Padalinkite tešlą į 8 dalis ir apvoliokite kiekvieną keptuvės dydį.
Įkaitinkite keptuvę ir sausai kepkite, kol pagels.
Tai trunka porą minučių.
Grietinę sumaišykite su vanile ir cukraus pudra, plakite mikseriu ir, kai visi ingredientai bus sujungti, įpilkite tirštiklio.
Plakite iki tirštumo.
Mes suformuojame pyragą, gausiai sutepdami biskvitus grietinėle.
Mes taip pat sutepame pyrago viršų ir šonus, apibarstome sausainių trupiniais ir keletą valandų siunčiame į šaldytuvą.
Aš paruošiu tokį pyragą su kremu, o pyragą formuoju, kai kremas yra karštas.
Kol desertas yra ant stalo ir atvėsta, pyragai yra gerai mirkomi ir po kelių valandų jį galima patiekti su arbata.