Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus
Šį pyragą pagaminu ne tik atostogoms, bet ir būtent tada, kai noriu pasilepinti skaniais ir paprastais desertais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikės šių ingredientų:

  • cukraus, 7,5 šaukštai;
  • miltų, 2,5 valg.
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • riebi grietinė, 400 g;
  • trapios tešlos sausainiai. 300 g;
  • sviesto, 120 g;
  • mažas, 1 – 2 šaukštai;
  • sviesto, 100 g;
  • vanilinas;
Reklama
Gaminimo procesas

Puode sumaišykite cukrų ir miltus, įpilkite kiaušinių ir sumaišykite iki vientisos masės.

Dabar pilame grietinę – imkite kokybišką ir riebią, nuo to priklauso pyrago skonis.

Maišykite, įjunkite nedidelę ugnį ir virkite maišydami, kol sutirštės.

Patarimas : kad masė nesušiltų, kaitinkite kuo mažiau, išmaišykite.

Mes užviriname ir virkite 2 minutes. 
Reklama

Konsistencija turėtų būti kaip pudingas.

Keptuvę su mase dedame į indą su ledu arba lediniu vandeniu. 

Masę sumaišome ir atvėsiname, uždengiame plėvele ir sustingstame.

Pagrindui paimame sausainį (galite ir paprastą, arba šokoladinį) ir bet kokiu būdu sutrinkite jį į trupinius.

Į trupinius supilkite ištirpintą sviestą ir sumaišykite.

Patarimas : Jei paspaudus masė neišlaiko formos, įpilkite 1–2 šaukštus pieno.

Mes paliekame trečdalį trupinių, likusius supilame į formą, aviną ir suformuojame šonus.

Formą dedame valandai į šaldytuvą.

Maišytuvu išplakite minkštą sviestą (100 g) ir įpilkite vanilino pagal skonį, išplakite.
Reklama
Mes taip pat plakame kremą ir dalimis sujungiame su sviestu, plakdami maišytuvu.

Įdėkite kremą į formą ant sausainių pagrindo, pabarstykite trupiniais ir padenkite folija. 

Mes dedame į šaldytuvą 5 valandoms.

Taip pat pasigaminsite skanų desertą, kuris tikrai patiks jūsų šeimai.

Aš perku nebrangią grietinę. Tortas be kepimo iš trijų ingredientų, plius kremas, dabar mes nuolat ruošiame prie arbatos


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Tokį pyragą galima greitai ir paprastai pagaminti bet kokioms šventėms, o receptą gali tvarkyti net vaikas ir pradedantysis virėjas. 

Paprasti tortai keptuvėje ir kvapnus kremas yra viskas, ko reikia.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukraus, 200 g;
  • miltų, 380 g;
  • grietinė, 200 g;
  • vanilinas;
  • kepimo miltelių, 1 arbat.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :

  • grietinė, 600 g;
  • cukraus pudros, 5 valg.
  • tirštiklis grietinei, 2 pakuotės.
Reklama
Gaminimo procesas

Pagal skonį sumaišykite grietinę su cukrumi ir vanile.

Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į masę ir minkykite minkštą, o ne lipnią tešlą.

Padalinkite tešlą į 8 dalis ir apvoliokite kiekvieną keptuvės dydį.

Įkaitinkite keptuvę ir sausai kepkite, kol pagels. 

Tai trunka porą minučių.

Grietinę sumaišykite su vanile ir cukraus pudra, plakite mikseriu ir, kai visi ingredientai bus sujungti, įpilkite tirštiklio. 

Plakite iki tirštumo.

Mes suformuojame pyragą, gausiai sutepdami biskvitus grietinėle.
Reklama
Mes taip pat sutepame pyrago viršų ir šonus, apibarstome sausainių trupiniais ir keletą valandų siunčiame į šaldytuvą.

Aš paruošiu tokį pyragą su kremu, o pyragą formuoju, kai kremas yra karštas. 

Kol desertas yra ant stalo ir atvėsta, pyragai yra gerai mirkomi ir po kelių valandų jį galima patiekti su arbata.

1 stiklinė kefyro ir 20 minučių! Greitas tortas prie arbatos, viską sumaišykite ir viskas!


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Pyragą galima gaminti ne tik su kefyru, bet ir su naminiu jogurtu, natūraliu jogurtu. Kremą taip pat galite pasigaminti pagal savo skonį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– miltai, 160 g;
– cukrus, 200 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;

– kakava, 2 šaukštai;
– soda, 1 šaukštelis;
– kefyras, 250 ml.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :

– grietinė arba grietinė, 400 ml;
– cukraus pudra. 100 g;

– vanilinas pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir išplakite iki purumo šluotele ir ištirpindami cukrų.

Supilkite kefyrą, įpilkite actu arba citrinos sultimis užpiltos sodos,

Sumaišykite miltus su kakava ir persijokite tiesiai į pagrindą, minkykite tešlą šluotele.

Uždenkite formą pergamentu ir išpilkite trečdalį tešlos. 
Reklama

Privalote iškepti 3 pyragus.

Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas – 10 – 15 minučių.

Suplakite atšaldytą grietinę arba grietinę, dalimis supilkite miltelius ir išplakite grietinėlę iki purumo.

Mes formuojame pyragą, sutepdami pyragus kremu. 

Pyrago viršų ir šonus taip pat sutepame grietinėle.

Pyragą galite papuošti šokolado drožlėmis ar sausainių traškučiais. 
Reklama

Pyragėlius galite supjaustyti taip, kad jie būtų lygesni, ir supjaustyti auginius į trupinius. 

Padarykite šokolado glaistą ir supilkite ant pyrago.

Pyragą dedame į šaldytuvą 4 – 6 valandoms.

Šį pyragą prie arbatos kepu dažniausiai! Skanus ir greitai paruošiamas


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Minkštas, subtilus, aromatingas varškės pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir lengvai. 

Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai, 350 g;
– sviestas, 100 g;

– kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis;
– cukrus, 150 g;
– žiupsnelis druskos.
Reklama
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

– varškė, 500 g;
– cukrus ir razinos po 100 g;

– vanilinis cukrus pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt.

Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišyti su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakti maišytuvu.

Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į masę supilkite porcijas ir užminkykite tešlą. 
Reklama

Padėkite tešlą ant stalo ir minkykite rankomis.

Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu. 

Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka. 

Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.
Reklama
Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.

Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.

Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.

Pyragas „Medaus Pūkas“ ar tingus medaus pyragas, be lakštų kočiojimo!




Paprastas receptas, be vargo ir daug laiko gaminantis. 

Norėdami, kad pyragas būtų dar aromatingesnis ir skanesnis, įpilkite bet kokių užpildų – džiovintų vaisių ar riešutų, cukatų gabalėlių ar aguonų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– medus, 6 šaukštai;
– 320 g miltų;
– druska, trečdalis šaukštelio;

– soda, 1 šaukštelis;
– kiaušiniai, 5 vnt;
– cukrus, 200 g.
Reklama
Norėdami paruošti kremą, jums reikės :
– grietinė, 800 g;
– cukraus pudra pagal skonį.

Gaminimo procesas

Sumaišykite medų su soda ir padėkite ant silpnos ugnies. 

Kai masė pradeda keisti spalvą, nukelkite ją nuo ugnies.

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi. 

Plakite 5 minutes.
Reklama
Į kiaušinių masę suberkite medų, minkykite.

Miltus persijokite ir į tešlą suberkite dalis, išminkykite.

Mes sutepame multivarko dubenį augaliniu aliejumi ir padengiame dugną pergamentu.

Išpilkite tešlą, nustatykite kepimo režimą 1 valandai 10 minučių. 

Pasiruošimą patikriname iešmu.

Kremui sumaišykite grietinę su milteliais ir plakite.
Reklama
Išimkite pyragą, atvėsinkite ir supjaustykite 5 pyragais.

Kiekvieną pyragą sutepame grietinėle ir suformuojame pyragą, papuošiame pagal skonį ir pabarstome smulkintais riešutais, tarkuotu šokoladu.

Siunčiame į šaldytuvą mirkti per naktį.

Patarimas: į kremą galite įdėti džiovintų slyvų ar džiovintų abrikosų gabalėlių, pyragas pasirodys daugialypio skonio ir aromato.

Tešlos receptas bet kokiam kepimui


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Tai universali tešla, puikiai tinkanti bet kokiems bandelėms su įvairiais įdarais.


Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– augalinis aliejus, 6 šaukštai;
– apie 500 g miltų;
– sausos mielės, 1 pakelis;

– druska, 1 šaukštelis;
– cukrus, 2 šaukštai;
– pienas, 250 ml;

– kiaušinis, 1 vnt.

Gaminimo procesas

Pienas turi būti kambario temperatūros.
Reklama
Nedelsdami įjunkite orkaitę 180 laipsnių kampu.

Sumaišykite kiaušinį su druska, cukrumi ir mielėmis, pienu ir minkykite iki vientisos masės, užpilkite augaliniu aliejumi ir vėl sumaišykite.

Miltus persijoti ir supilti į masę 400 g, užminkyti tešlą. 

Proceso metu pridėkite iš likusių 100 g, bet žiūrėkite – jei tešla nepaims visų 100 g miltų, tada jos nedėkite.

Tešlą dedame į indą, uždengiame juostele ir rankšluosčiu, dedame į labai šiltą vietą 25 minutėms, galite įdėti į orkaitę.

Minkome tešlą ir iš jos formuojame bet kokį tešlą pagal jūsų skonį. 
Reklama

Kepimo laikas priklausys nuo suktinukų, pyragų ir kt.

Nedaugelis žino šį bandelių receptą. Tai geriausia tešla, kurią improvizavau. Bandelės su varške


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Skanios, aromatingos ir minkštos bandelės, įdarytos varške. 

Receptas yra paprastas, net pradedantysis virėjas gali tai susitvarkyti.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • šilto pieno, 250 ml;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • cukraus, 120 g;
  • sviesto, 100 g;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • grietinės, 1 valgomasis šaukštas;
  • 10 g sausų mielių;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltų, 700 g.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • varškės, 360 g;
  • cukraus, 2 šaukštai;
  • sviesto, 1 valgomasis šaukštas;
  • trynys, 1 vnt;
  • razinos, žievelė.
Reklama
Norėdami paruošti purškalus, kurių jums reikia :

  • sviesto, 2 šaukštai;
  • cukraus, 2 šaukštai;
  • miltų, 3 valg.

Gaminimo procesas

Šiltame piene ištirpinkite cukrų ir mieles, įpilkite porą šaukštų miltų ir sumaišykite. keturi

Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.

Kiaušinius sumaišykite su likusiu cukrumi ir išmaišykite.
Reklama
Supilkite ištirpintą sviestą, įpilkite grietinės, sumaišykite.

Masę sumaišykite su tešla iki vientisos masės ir dalimis suberkite persijotus miltus.

Supilkite augalinį aliejų ir minkykite tešlą toliau.

Palikite šiltai 1 valandai.

Įdarui skirtą varškę sumaišykite su likusiais produktais. 

Įpilkite citrinos žievelės ir razinų ar kitų džiovintų vaisių pagal savo skonį ir norą.

Suformuokite mėsainius ir padėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Mes sumaišome visus purškimui skirtus produktus.

Bandeles patepkite plaktu tryniu ir pabarstykite pabarstais.

Reklama
Mes kepame apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. 

Žiūrėkite pagal savo savo orkaitę. 

Bandelės turi būti aukso rudumo.

Kvapnios ir skanios bandelės puikiai tinka arbatai gerti prie šventinio stalo.

Lengvas grietinės pyragas su šviežiais arba šaldytais vaisiais ir uogomis


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Lengvas grietinės pyragas su šviežiais ar šaldytais vaisiais ir uogomis yra puikus desertas šventiniam stalui ar tiesiog pusryčiams.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– sausainiai arba sausainiai, 200 g;
– vaisių ar uogų, 300 g;
– cukrus, 200 g;

– grietinė, 500 g;
– 30 g želatinos;
– šalto vandens, pusės stiklinės.
Reklama
Gaminimo procesas
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 15 minučių, kad išbrinktų. 

Tada dedame į vandens vonią ir kaitiname iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

Sumaišykite grietinę su cukrumi (galite pakeisti milteliais, todėl masė bus erdvesnė ir greičiau plakama), išplakite ir palaipsniui supilkite želatiną, plakite iki vientisos masės.
Reklama
Nulupkite vaisius ir supjaustykite gabalėliais.

Taip pat smulkiname smulkius sausainius ar sausainius.

Sumaišykite vaisių (ar uogų) gabalėlius su sausainių (sausainių) gabalėliais.

Nuimamą formą arba tiesiog formą, uždenkite ją plėvele, paskleiskite daug vaisių ir sausainių, užpildykite grietinėle ir sumaišykite.

Uždenkite plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve kelias valandas.
Reklama
Išimkite iš formos ir papuoškite pagal skonį, galite patepti šaltu šokolado fondantu ir palaikyti šaldytuve 30 minučių.


Varškės sausainiai su obuoliais: taip gamina mama, o dabar darau ir aš. Dalinuosi receptu


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Labai minkšti ir aromatingi sausainiai, atrodo skaniai ir gražiai, tokius desertus galite gaminti vaikų šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • varškės, 200 g;
  • miltų, 200 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • cukraus, 70 g;
  • daržovių aliejus. 7 šaukštai;
  • kepimo miltelių, 10 g;
  • vanilinas pagal skonį;
  • obuoliai, 4 vnt;
  • citrinos sulčių;
  • cukraus, 2 šaukštai;
  • sviesto, 30 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Varškę sumalkite su cukrumi ir kiaušiniu, žiupsneliu druskos, vanile ir užpilkite augaliniu aliejumi. 

Maišykite iki vientisos masės.

Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite dalis į masę, minkydami minkštą ir lankstų tešlą.

Reklama
Tešlą dedame į maišelį ir išsiunčiame atvėsti šaldytuve.

Obuolius ir tris nulupkite ant rupios trintuvės, apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite su cukrumi. 

Troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Reklama
Padalinkite tešlą į 4 dalis ir kiekvieną susukite į sluoksnį.

Supjaustome kvadratėliais ir išdėliojame įdarą, užspaudžiame kraštus, kad gautume suktinukus.

Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sausainius.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 25 minutes.

Jei norite, aušintus sausainius pabarstykite cukraus pudra arba miltelius sumaišykite su cinamonu. 

Į obuolius galite dėti graikinių riešutų, bus dar skaniau.

Trijų stiklinių pyragas – vyras dėkingas už skanų ir paprastą desertą


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Vienas garsiausių ir populiariausių pyragų receptų. 

Tai labai paprasta: pagrindiniai ingredientai matuojami akiniais. 

Paimkite bet kokį stiklo tūrį, svarbiausia, kad viskas būtų matuojama vienodai. Turiu 200 g.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukraus, kefyro ir miltų po 1 stiklinę;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kakava, 2 šaukštai;
  • augalinis aliejus, 60 ml;
  • soda, 1 šaukštelis;
  • citrinos sulčių, 1 arbat.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
  • grietinė, tiršta, 600 ml;
  • cukraus pudros, 3 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Supilkite soda į kefyrą ir sumaišykite.

Kiaušinį sumaišykite su cukrumi, įpilkite į kefyrą, sumaišykite.

Supilkite augalinį aliejų, sumaišykite.

Supilkite persijotus miltus ir išminkykite.

Įpilkite kakavos ir sumaišykite.

Patarimas: imkite kakavą su dideliu riebalų kiekiu, tada pyrago skonis bus labai šokoladinis.

Uždenkite formą pergamentu ir išdėliokite tešlą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, patikriname pasirengimą lazdele.
Reklama
Atvėsinkite biskvitą ir supjaustykite į tris pyragus.

Grietinę išplakite su cukraus pudra.

Patarimas : jei grietinė nėra naminė ir nėra tiršta, galite įdėti tirštiklio.

Pyragėlius sutepkite kremu, aptepkite viršų ir šonus, pabarstykite kakava.

Siunčiame kelioms valandoms į šaldytuvą.

Reklama
Pasirinktinai pyragą galima papuošti šokolado gabalėliais. 

Dalis kremo sumaišoma su kakava ir ant torto nupiešiami raštai. 

Rezultatas bus šventinė versija.

Karališkas desertas! Varškės aguoninis su persikais


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Toks varškės desertas atrodo labai gražus ir apetitiškas, aromatas skleidžiasi toks, kad tikrai norite jį išbandyti.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– miltai, 3 stiklinės;
– cukrus, 0,5 puodelio;
– kakava, 3 šaukštai;

– riebi grietinė, 2 šaukštai;
– margarinas, 200 g;
– tryniai, 5 vnt.

Norėdami paruošti varškės masę:
– varškės, 1 kg;
– cukrus, 1 stiklinė;

– kiaušiniai, 4 vnt;
– grietinėlės pudingas, 1 pakelis;
– sviestas, 100 g.
Reklama
Norėdami paruošti aguonų sluoksnį :
– smulkintos aguonos, 1 stiklinė;
– baltymai, 5 vnt;

– bet koks krakmolas, 2 šaukštai;
– cukraus ir kokoso drožlės po 0,5 puodelio.

Gaminimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su kitais produktais, minkykite tešlą, padalykite ją į 2 dalis, apvyniokite folija ir nusiųskite į šaldytuvą 1 valandai.

Uždenkite formą pergamentu, išdėliokite 1 dalį tešlos, kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.

Varškę pertraukiame maišytuvu.
Reklama
Trynius sumaišykite su cukrumi ir plakite iki purumo. 

Baltymus atskirai išplakite iki purumo.

Įpilkite minkšto sviesto ir varškės, pudingo ir sumaišykite.

Masę sumaišome su baltymais.

Aguonų sėkloms išplakite baltymus, tada dalimis suberkite cukrų ir plakite iki standumo ir tirštumo.

Sumaišykite su aguonomis, krakmolu ir drožlėmis, minkykite mentele.

Paimame paruoštą iškeptą plutelę, suberiame į formą, šaukštu dedame ant viršaus, pakaitomis aguonų ir varškės masės.
Reklama
Kepame 160 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Išimame, dedame persikų griežinėlius ir ant viršaus patriname antrąją trapios tešlos dalį. 

Grįžtame į orkaitę dar 40 – 50 minučių.

Patarimas : kad pyragas gerai iškeptų ir taptų drėgnas, palikite jį atvėsti uždaroje orkaitėje. 

Kai atvės, ištraukite ir pabarstykite milteliais arba tarkuotu šokoladu.

Ir jokio torto nereik. Nerealiai skanus pyragas be tešlos minkymo




Jūs tikrai įsimylėsite šį pyragą dėl skanaus skonio ir paprasto paruošimo – tiesiog išmaišykite visus ingredientus. 

Pyragas yra labai minkštas, švelnus, kai jis yra šiltas, o jis vis dar karštas. Taigi paskubėkite išbandyti kąsnio!

Mums reikia šių ingredientų:

  • kvietiniai miltai – 180 g,
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • cukrus – 170 g,
  • augalinis aliejus – 90 ml,
  • morkos – 200 g (1-2 vnt.),
  • razinos – 100 g
  • kepimo milteliai – 2 arbatiniai šaukšteliai,
  • vanilinis cukrus – 10 g.
Reklama
Gaminimo technologija:
Nuplaukite razinas, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite stovėti penkias minutes.

Įmaišykite kiaušinius į maišytuvo dubenį.

Siunčiame ten cukrų.

Kruopščiai išplakite mišinį. Į jį supilkite vanilinį cukrų. 

Plakite dar kartą, kol gausis erdvi balta masė – jums reikės 5–7 minučių laiko.
Reklama
Nusunkite razinas ir padėkite jas ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų drėgmės perteklių.

Į kiaušinių mišinį supilkite augalinį aliejų.

Kepimo miltelius supilkite į miltus ir kruopščiai išmaišykite.

Morkas (iš anksto nuluptas ir nuplautas) įtrinkite smulkia tarka.

Miltus persijokite į kiaušinių mišinį.

Kruopščiai sumuškite kompoziciją maišytuvu.

Į kiaušinių mišinį siunčiame razinas ir tarkuotas morkas. 

Dar kartą sumaišykite.
Reklama
Tešlą siunčiame į silikoninę formą ir švelniai išlyginame.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 

Įdedame pyragą ir kepame 40 minučių.

Praėjus tinkamam laikui, pyragą išimame iš orkaitės, pabarstome cukraus pudra (kažkas mėgsta gausiai pabarstytą pyragą, kažkas mažiau).

Patiekiame patiekalą prie stalo. Tikra tobulybė!

Ir jokio torto nereikia. Su obuoliais ir kremu šis pyragas yra tiesiog atradimas: paprastas ir greitas


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Kepimas su obuoliais visada buvo ir išlieka vienas populiariausių, skaniausių ir aromatingiausių. 

Šis pyragas pasirodo labai minkštas, jis turi daug įdaro, mažai tešlos, o kremas sukuria labai subtilią konsistenciją. 

Lengva ir paprasta paruošti iš įprastų produktų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • cukraus, 150 g;
  • vanilinas;
  • kepimo miltelių, 1 paketėlio;
  • pieno, 200 ml;
  • lydyto sviesto, 50 g;
  • miltų, apie 350 g.
Reklama
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
  • pieno, 500 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • cukraus, 2 – 3 šaukštai;
  • krakmolas, 2 šaukštai;
  • obuolių, 2 vnt.

Gaminimo procesas
Pagal skonį kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir vanile.

Masę plakite mikseriu iki standumo ir tirštumo.

Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą, sumaišykite su šluotele.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite iki tirštumo.

Kiaušinius sumaišykite su krakmolu ir cukrumi, pienu ir padėkite grietinėlę ant nedidelės ugnies.
Reklama
Virkite iki tirštumo, išimkite iš viryklės ir atvėsinkite.

Kepimo indą uždenkite pergamentu, išpilkite tešlą ir supilkite obuolius, supjaustytus gabalėliais.


Reklama

Reklama
Ant viršaus išdėliokite ir išlyginkite kremą.
Pyragą kepame apie 30 – 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Reklama
Išimkite atvėsusį pyragą iš formos, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.

Kad būtų lengviau ir tolygiau paskirstyti kremą ant torto, įdėkite jį į maišelį ir supjaustykite kampą, išspauskite kremą ant torto paviršiaus. Arba tiesiog naudokitės vamzdžių maišeliu.

Pasirodo labai skanu, jei grietinėlė vis tiek maišoma su trupiniais sutrupintais riešutais.

Draugė iš kaimo išmokė gaminti tikrus ledus, dalinuosi receptu


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Skanus desertas gali būti pagamintas pažodžiui per 5 minutes, jei yra visi reikalingi produktai. Stebint receptą. Masė gali būti pagaminta be ledo kristalų, labai minkšta ir subtili.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • medaus, 3 šaukštai;
  • kakava, 2 šaukštai;
  • riebus kremas, 500 g;
  • sutirštinto pieno, 200 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Galite pagaminti dvi ledų versijas – šokoladą su kakava ir desertą su kondensuotu pienu.

Pirmam variantui sumaišykite išsijotą kakavą su medumi ir grietinėle

Maišytuvu didžiausiu greičiu plakite masę iki purios ir tirštos masės. 

Procesas trunka vidutiniškai apie 5 minutes. 

Pagrindinis dalykas yra nenutraukti, kad kremas nevirstų sviestu.

Reklama
Masę perkeliame į konteinerį ir 5 valandoms siunčiame į šaldiklį.

Reklama
Pagal skonį pridėkite įvairių priedų, riešutų, šokolado drožlių.

Reklama
Antrojo varianto atveju grietinėlę išplakite iki purumo, tada supilkite kondensuotą pieną ir plakite minutę.

Deserto produktai turi būti šalti, iš šaldytuvo, todėl jie greičiau išplaks.

Į desertus įdėkite bet kokius produktus, kurie bus derinami su grietinėle, net šviežias uogas ir vaisius.

Mano šeima šį pyragą gali valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Suplakite naminį arbatos pyragą


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Dėl šio trapios tešlos galite sugalvoti bet kokį įdarą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– cukrus ir sviestas (margarinas), po 200 g;
– kiaušinis, 1 vnt;
– apie 550 g miltų;

– kepimo milteliai, 1 pakelis;
– druska ir vanilinas pagal skonį;
– grietinė, 100 g.
Reklama
Įdarui jums reikės :
– šviežios arba šaldytos uogos, 650 g;
– cukrus, 4 – 6 šaukštai;

– krakmolas, 2 šaukštai

Gaminimo procesas

Jei pyragui naudojate uogienę, likusių ingredientų įdarui nereikia.

Minkštą sviestą sumaišykite su druska, vanile ir cukrumi, sumalkite mentele.

Įpilkite kiaušinį ir grietinę, minkykite.
Reklama
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir persijokite.

Dalimis dedame sausus ingredientus ir minkome minkštą tešlą. Jums gali prireikti mažiau miltų. 

Mes suvyniojame tešlą su folija ir nusiųskime į šaldytuvą 1 valandai.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu, dalį tešlos paskirstykite pergamentui ir suformuokite šonus.

Sumaišykite uogas su cukrumi ir krakmolu, ant viršaus patrinkite antrą tešlos dalį arba tiesiog nuplėškite gabalėlius ir padėkite juos ant įdaro.
Reklama
Mes kepame apie 45 minutes.
Patarimas : šaldytas uogas geriau atitirpinti iš anksto ir leisti skysčiui nutekėti, tada sumaišyti su krakmolu ir cukrumi. Arba galite tiesiog išvirti tirštą sirupą.

Šeima prašo vis dažniau paruošti pyragą, kaip ir vaikystėje. Niekada nemaniau, kad taip lengva paruošti


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Trupintas pyragas, užpildytas jūsų mėgstama uogiene ar konservais, yra paprastas, greitas ir lengvas. Tešla pasirodo labai švelni, o pats pyragas bus lygiai toks pat minkštas. Uogienę galima pakeisti bet kuriuo kitu jūsų pasirinktu įdaru.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • miltų, 310 g;
  • kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
  • minkšto sviesto, 180 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • cukraus, 130 g;
  • vanilinas pagal skonį;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • uogienė pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Iš anksto iš šaldytuvo išimame sviestą.

Patarimas: jei nėra sviesto, galite vartoti margariną, tačiau jis turi būti aukštos kokybės, kad pyragas pasirodytų toks švelnus.

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska ir kepimo milteliais.

Maišytuvu plakite sviestą iki purumo.

Į sviesto masę supilkite cukrų ir vaniliną, plakite 3 minutes.
Reklama
Įpilkite kiaušinį ir dar kelias minutes plakite.

Toliau plakant, dalimis suberkite miltus.

Kai maišytuvą sunku išmaišyti masę, minkykite rankomis, įpilkite likusių miltų.

Įdėkite pergamentą ant stalo ir tiesiai ant jo iškočiokite tešlą į maždaug 5 mm storio sluoksnį. Apipjaustome sluoksnį.

Pergamentą su tešla perkeliame į kepimo skardą ir praduriame šakute.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę – pyragas turi būti auksinis.

Išdalinkite pyragą į 2 dalis, sulygiuokite kraštus. Iš atraižų darome trupinius.
Reklama
Tepkite pyragus bet kokia uogiene, padėkite vienas ant kito ir pabarstykite trupiniais.

Pyragą galima patiekti iš karto.

Jei norite, uogienę galima pakeisti grietinėle, kurią galima gaminti iš grietinės arba grietinėlės, šokolado pastos ir kt.

Greitai pagaminamas pyragas. Patiks visai šeimai. Dings akimirksniu


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Pyragas su dideliu varškės sluoksniu pasirodo skanus ir švelnus, su ryškiu citrinos aromatu ir poskoniu. 

Gaminimo procesas yra paprastas ir greitas, pyrago bus daug, užteks visai šeimai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų, 400 g;
  • cukraus, 80 g;
  • sviesto, 180 g;
  • citrinos žievelės;
  • druska, žiupsnelis;
  • soda arba kepimo milteliai, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
  • varškės, 720 g;
  • vanilinas;
  • cukraus, 130 g;
  • grietinė, 200 g;
  • krakmolo, 60 g;
  • kiaušinių, 2 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išmaišykite.

Minkštinkite sviestą. Norėdami tai padaryti, mes iš anksto ištraukiame juos iš šaldytuvo arba šiek tiek laikome mikrobangų krosnelėje.

Patarimas: sviestą pakeiskite kokybišku margarinu.

Sumaišykite mišinį su aliejumi ir įpilkite visos citrinos žievelės.

Mes pridedame grietinę ir sumaišome.

Įpilkite soda arba kepimo miltelius.

Miltus persijokite ir suberkite į masę. Užminkykite tešlą.

Padalinkite tešlą į 2 dalis, 30 minučių nusiųskite ją į maišelį į šaldiklį.
Reklama
Antroji dalis iškočiojama ant pergamento lakšto ir dedama į formą. Iš tešlos formuojame šonus.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais ir padėkite ant formos tešlos.

Ant trijų yra tešla, išimta iš šaldiklio.

Kepame apie 30 – 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Bet tai neprivaloma. Pyragas bus labai minkštas, citrinos skonio ir aromato.


Reklama

500 gramų braškių: plakite jas karštas, galima ir be cukraus! Patiks visai šeimai


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Visada pravers saldūs desertai iš šviežių uogų ir vaisių. Nors tokių sodo ir daržo sodų dovanų sezonas tęsiasi, desertus reikia ruošti tik iš tokių produktų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • braškės, 500 g;
  • želatinos, 30 g;
  • cukraus pudros, 180 g.

Gaminimo procesas

Braškes pertraukiame į bulvių košę, panardinant maišytuvą.
Reklama
Supilkite į želatiną, sumaišykite ir palikite, kol želatina išbrinks.

Supilkite cukraus pudrą ir padėkite ant nedidelės ugnies.

Patarimas: vietoj miltelių galite pridėti stevijos, tačiau mažomis porcijomis, ragaudami saldumo.

Maišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite.

Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį, 1 šaukštelis.

Išimkite iš viryklės ir plakite maišytuvu arba maišytuvu karštą, kol pasidarys tiršta ir erdvi masė. 
Reklama

Plakimo laikas yra apie 15 minučių.

Supilkite masę į formą, uždenkite folija ir nusiųskite ją į šaldytuvą sustingti.

Išimkite iš formos, supjaustykite gabalais.


Reklama
Desertas yra labai aromatingas ir skanus, kad zefyrai taptų saldesni, galite jį apvolioti cukraus pudroje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Grietininis be kepimo. Subtilus, lengvas ir beprotiškai skanus

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.