Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

2021-08-10 Autorius Worldrecipes.lt

Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

pievagrybiai, 300 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.

Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.

Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.

Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio gabaliuką ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.