Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– svogūnas, 1 vnt;
– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio gabaliuką ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.