Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje

Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje
Pyragas pasirodo labai švelnus ir erdvus, labai mažai tešlos ir daug obuolių įdaro, kuris tiesiog tirpsta burnoje. 

Receptas yra vienas iš paprasčiausių ir greičiausių, rezultatas tikrai jus sužavės.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

cukrus, 0,5 stiklinės; 
kiaušiniai, 3 vnt; 
minkštas sviestas, 70 g; 

pienas, 180 ml; 
miltų, 2 stiklinės; 
kepimo miltelių, 1 valgomasis šaukštas; 

obuoliai, 3 vnt.
Reklama
Virimo procesas

Obuolius rinkitės saldžiarūgščius, sultingus. 

Nuimkite žievelę, supjaustykite plonais griežinėliais.

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir plakite plaktuvu arba mikseriu.

Įpilkite lydyto sviesto, išmaišykite iki vientisos masės.

Supilkite pieną, išmaišykite.

Miltus persijoti, sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į masę, išminkyti tirštą ir vienalytę tešlą.

Uždenkite formą pergamentu ir išpilkite dalį tešlos, sudėkite obuolių skilteles į vieną sluoksnį ir užpildykite antrąja tešlos dalimi.

Reklama
Ant viršaus pabarstykite du šaukštus cukraus. 

Galite sumaišyti su cinamonu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Pyragą galima atvėsinti skardoje arba dailiai išdėlioti ir leisti atvėsti ant grotelių.

Reklama
Pyragas bus labai aromatingas ir skanus, minkštas. 

Galite pasigaminti grietinės, kuri puikiai dera su obuolių įdaru.

Jei šaldytuve yra varškės – aš ruošiu mėgstamiausias „lengvas“ bandeles prie arbatos: dalinuosi receptu


Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje

Šie pyragai-bandelės jums tikrai patiks. Jie yra erdvūs, purūs, minkšti, labai aromatingi. 

Aš dažnai kepu šį bandelę pusryčiams, vaikai mėgsta į mokyklą pasiimti bandeles.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • pieno, 200 ml;
  • cukrus, 4 šaukštai;
  • žiupsnelis druskos;
  • sausos mielės, 1,5 šaukštelio;
  • kiaušinis, 1 vnt + baltymai;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • miltų, apie 500 g.
Reklama
Įdarui jums reikia :
  • varškės, 350 g;
  • trynys, 1 vnt;
  • cukraus, 2,5 šaukštai;
  • vanilino, žiupsnelio druskos;
  • kiaušinis, 1 vnt tepimui.

Gaminimo procesas

Pieną pašildome iki šilto ir sumaišome su cukrumi ir mielėmis. 

Palikite masę 10 minučių, kad suaktyvintų mieles.

Varškę derinkite su druska ir cukrumi, vanile pagal skonį, tryniu. 

Minkykite masę iki vientisos masės.

Patarimas : jei varškė yra riebi, pirmiausia ją išspauskite, kad kepant nepradėtų plisti įdaras. 

Galite įdėti porą šaukštų manų kruopų, tada įdaras nebus skystas.

Reklama


Į pieną su mielėmis įpilkite kiaušinio ir baltymų, augalinio aliejaus, sumaišykite.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir minkykite minkštą tešlą. 

Uždengiame ir pastatome šiltoje vietoje 1 – 1,5 valandos.

Padalinkite tešlą į 2 dalis ir kiekvieną susukite į 4 mm storio sluoksnius.

Mes paskirstome įdarą ant kiekvieno sluoksnio, tolygiai paskirstome ir suvyniojame tankius ritinius.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu.

Kiekvieną ritinį supjaustome 6 – 8 griežinėliais ir dedame ant kepimo skardos, supjaustome.

Reklama
Tepkite plaktu kiaušiniu, uždenkite ir palikite 10 minučių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Varškės įdarą galite pakeisti bet kuriuo kitu arba į varškę įdėti džiovintų vaisių. 

O kai bandelės atvės, jas vis tiek galite užpilti tirpintu šokoladu.

Obuolių pyragas vos per 7 minutes. Dar niekada nesu pagaminusi kepinių taip greitai


Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje

Šis obuolių pyrago receptas dabar yra mano mėgstamiausias, todėl jį gaminu kiekvieną savaitgalį. 

Vos per 7 minutes galite paruošti skanius, subtilius ir aromatingus naminius pyragus arbatai ar net patiekti ant šventinio stalo, gražiai dekoruodami.

Pyragui reikalingi produktai:

-
vienas kg obuolių;
- 300 ml pieno;
- Viena stiklinė manų kruopų;
- Viena stiklinė miltų;
- Viena stiklinė cukraus;
- Žiupsnelis cinamono;
- 50 g sviesto.
Reklama

Pereinama prie gaminimo:

 pirmiausia paruoškite įdarą.

Nuplaukite obuolius, supjaustykite žievelę ir sutarkuokite. 

Lengviausias būdas tai padaryti – trinti vaisius ratu, kad jūsų rankose liktų tik šerdis. 

Jei turite plonų odelių obuolių, galite juos laikyti. 

Perkelkite obuolius į šalį.

Supilkite visą stiklinę visų aukščiau išvardytų sausų ingredientų į dubenį. 

Sumaišykite juos.
Reklama
Į kepimo indą įdėkite kepimo popierių ir įpilkite 1/3 gauto sauso mišinio.

Tada paskleiskite pusę tarkuotų obuolių.

Vaisius užpilkite puse likusio mišinio.

Dabar vėl eilė obuoliams. 

Į obuolius taip pat galite įdėti cinamono.

Ir paskutinis sauso mišinio sluoksnis.

Tai turėtų sukelti tris mišinio sluoksnius ir du obuolių sluoksnius.

Visą tai užpilkite pienu ir daug, daug kartų pradurkite šakute. 

Ant pyrago uždėkite sviesto gabalėlių.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °. 

Dėkite pyragą maždaug 55 minutėms.

Paruoštą pyragą atvėsinkite ir patiekite.

Ir torto nereik: valgai ir verki iš malonumo! Rastas skaniausias varškės pyrago receptas


Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje

Labai minkštas ir subtilus varškės pyragas su ryškiu citrusinių vaisių aromatu ir skoniu. 

Jis paruošiamas greitai ir visada būna labai skanus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • sviesto, 100 g;
  • cukraus, 100 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų, 250 g.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
  • apelsinai, 2 vnt;
  • cukraus, 70 g.
Reklama
Norėdami paruošti užpildą, jums reikės :
  • varškės, 400 g;
  • kiaušiniai, 1 vnt;
  • cukraus, 90 g;
  • riebios grietinės, 100 g.

Gaminimo procesas

Minkštą sviestą sumalkite su cukrumi iki vientisos masės.

Įpilkite kiaušinių ir sumalkite masę.

Supilkite pasėtus miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.

Mes suvyniojame jį su folija ir 30 minučių siunčiame į šaldytuvą.

Nuplautus apelsinus nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais, sumalkite maišytuve iki tyrės.

Į keptuvę suberkite citrusinių vaisių masę ir sumaišykite su cukrumi, kepkite 10 minučių ant silpnos ugnies.

Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir grietine, cukrumi, pertraukite panardinamuoju maišytuvu.
Reklama
Formą uždengiame pergamentu, tepame tešlą ir paskirstome rankomis, formuojame aukštas puses.

Ant dugno dėkite apelsinų masę, ant viršaus – varškę, pabarstykite apelsino žievele.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pyragą atvėsinkite formoje, išimkite ir supjaustykite porcijomis.

Reklama
Pagal skonį galite patiekti su bet kokia citrusinių vaisių uogiene ar marmeladu, jis bus dar skanesnis ir aromatingesnis.

Kiekvieną dieną aš kepu prie arbatos šį pyragą. Skanus ir greitai paruošiamas




Minkštas, subtilus, aromatingas pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir paprastai. 

Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 2 vnt;

– miltų ‚350 g;
– sviestas, 100 g;
– atidarytuvas ‚1 arbatinis šaukštelis;

– cukraus ‚150 g;
– pasūdykite žiupsnelį.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą:

– kieta 500 g;
– cukrus ir razinos po 100 g;
– vanilinis cukrus pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakite maišytuvu.

Miltus perkošiame ir sumaišome su atidarymo priemone, dalimis įdedame į masę ir išminkome tešlą. 

Tešlą paskleidžiame ant stalo ir minkome rankomis.

Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu. 

Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka. 

Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.
Reklama
Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.

Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.

Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.

Pyragas „Plombyras“. Desertas per 15 minučių be orkaitės ir be sausainių




Pyragas pasirodo skanus, jis padaromas greitai ir nieko nereikia kepti. 

Palepinkite ką nors saldaus ir pamiršite kalorijas.

“Grietinėlė”

Taigi, ko mums reikia:

Kremas:

  • 2 dideli kiaušiniai
  • 150 g cukraus
  • žiupsnelis druskos
  • žiupsnelis vanilino
  • 2 šaukštai krakmolas
  • 500 g riebios grietinės (nuo 20%)
  • 50g sviesto
Reklama
Trupininis:

  • 250g miltų
  • 70g cukraus
  • 150g sviesto

Pradėkite nuo kremo:

Jei kiaušinėliai maži, paimkite tris. 

Puode sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską, vaniliną ir krakmolą.

Viską sumaišykite plakikliu iki vientisos masės. 

Kai viskas sumaišoma, įpilkite grietinės ir vėl sumaišykite.
Reklama
Mes išsiunčiame puodą į ugnį ir, nuolat maišydami, virkite grietinėlę. 

Tai turėtų pasirodyti kaip kremas.

Patarimas! Jei turite puodą ne storu dugnu, geriau virkite grietinėlę vandens vonelėje, kad ji nesudegtų.

Tirštėjant kremui, nukelkite nuo ugnies, įpilkite slyvų ir aliejaus, sumaišykite ir perkelkite į kitą dubenį, kad greitai atvėstų.

Tuo tarpu mes paruošime pyragus, tačiau jie nebus gana įprasti.

Dubenyje sumaišykite persijotus miltus ir cukrų ir įpilkite tarkuotų slyvų aliejaus. 

Maišykite rankomis, kol gausite mažą trupinį.

Reklama
Dabar šį trupinį reikia kepti keptuvėje.

Mes ant ugnies dedame sausą keptuvę, išpilame trupinius, geriau kepti dalimis, kad gautumėte gražią spalvą ir nieko nedegtų.

Ji labai greitai kepa. Tiesiog maišykite, kol pamatysite auksinę spalvą.

Ir viską suberkite į dubenį – leiskite atvėsti.

Dabar paruoškime formą:

Uždenkite formą maisto plėvele. 

Tortą paskirstome sluoksniais: 

Ant formos dugno šiek tiek grietinėlės, tada trupinių ir taip toliau: grietinėlės – trupinio, kol baigsis ingredientai. 

Atokiausias sluoksnis turi būti trupinys.

Viską uždengiame folija ir išsiunčiame į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms.

Skonis kaip Napoleono – subtilus ir kreminis. Niekas neatspės, iš ko jis pagamintas!

Su obuoliais, ar su bananais. Keptuvėje – minkštas, erdvus pyragas – tešla su vienu kiaušiniu


Obuolių pyragas per 5 minutes ir 25 minutes kepant. Pyragas tirpsta burnoje

Tokį greitą ir paprastą pyragą pagaminsite iš minimalaus produktų rinkinio. 

Įdaras taip pat gali būti pagamintas iš obuolių ar bananų.

Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • cukraus, 100 g;
  • kefyras, 50 ml;
  • sviesto, 30 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltų, 250 g;
  • kepimo miltelių, 10 g;
  • bananai, 2 vnt;
  • cukraus karamelei, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto ir pabarstykite cukrumi.

Tepame banano riekeles.

Kiaušinį sumaišykite su druska ir cukrumi, maišykite plakikliu, kol cukrus ištirps.

Supilkite kefyrą ir ištirpintą sviestą.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite, suberkite į masę ir suminkykite tešlą.

Užpilkite tešlą ant bananų ir išlyginkite mentele.

Uždenkite ir kepkite 15 – 20 minučių iš vienos pusės.

Plokštute apverskite jį ant pergamento ir su juo įdėkite į keptuvę. 
Reklama

Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 10 – 15 minučių kitoje pusėje.

Įdėkite pyragą į lėkštę, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.

Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių




Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams. 

Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kefyras, 250 ml;
  • grietinė, 50 ml;
  • miltų, 400 g;
  • trynys, 1 vnt;
  • druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
  • soda, pusė šaukštelio;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Mes imame produktus kambario temperatūroje. 

Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.

Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.

Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.

Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.

Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.
Reklama
Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus. 

Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.

Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.