Labiausiai paplitusios ir visiems žinomos salotos, galite jas išdėstyti taip, kad jos virstų kulinarijos meno šedevru.
Taigi su šiomis „Mimosa“ salotomis galite padaryti taip, kaip aš – suformavau gražų suktinuką.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- žuvies konservai, 1 skardinė;
- kiaušiniai, 7 vnt;
- bulvės, 1 vnt;
- morkos, 2 vnt;
- sviesto, 50 g;
- žalumynai ir žalieji svogūnai.
Norint pagaminti majonezą jums reikia :
- augalinis aliejus, 150 ml;
- kiaušinis, 1 vnt;
- cukrus, trečias šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio;
- citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
- garstyčios, 1 šaukštelis.
Gaminimo procesas
Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius, atvėsinkite.
Paimkite žuvies konservus pagal savo skonį.
Baltymus ir trynius atskirai patrinkite smulkia tarka.
Trys morkos ir bulvės sutarkuojamos ant rupios trintuvės.
Jei ruošiate naminį majonezą, sumaišykite visus produktus.
Šakute sutrinkite žuvį su aliejumi.
Susmulkinkite žalumynus ir žalius svogūnus.
Ant stalo išdėliokite maistinę plėvelę ir išpilkite trynius stačiakampio pavidalu.
Mes gaminame majonezo tinklelį.
Tepame baltymus ir majonezo tinklą.
Mes paskleidžiame morkas ir majonezo tinklą.
Bulvės ir majonezo tinklas.
Tarkuotas sviestas.
Įstatykite žuvį į stačiakampio vidurį iš visų produktų.
Dabar, naudodami plėvelę, vyniojame ritinį.
Mes suvyniojame ritinį su folija ir keletą valandų siunčiame į šaldytuvą.
Išimame iš šaldytuvo, nuimame plėvelę ir dedame ant indo, papuošiame žolelėmis pagal skonį, galite gaminti gėles iš kiaušinio baltymo pusių su tryniu viduryje.
Daugelis ieško, bet nežino, kaip tai skanu. Karališkos salotos!
Šios rūšies salotose pagrindinis akcentas yra puikus kontrastingų skonių derinys: saldūs apelsinai ir sūdytos krabų lazdelės, česnakai ir kukurūzai – tai labai originalu ir tinka prie kitų užkandžių.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- krabų lazdelės, 8 vnt;
- oranžinė, 1 vnt;
- kiaušiniai, 8 vnt;
- česnako, 1 skiltelės;
- konservuotų kukurūzų, 4 valg.
- majonezo, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Mes nesupjaustome visų produktų smulkiais gabalėliais – salotose turėtumėte pajusti kiekvieno produkto skonį ir tai yra jo grožis.
"Perleiskite" česnaką per specialų įrankį arba smulkiai supjaustykite.
Visus produktus sumaišome ir pagal skonį pagardiname majonezu.
Konservuotus ananasus kartais pakeičiu apelsinais, kuriuos imu kubeliais arba žiedais, supjaustytus gabalėliais. Tai taip pat pasirodo originalus ir skanus. Jei nemėgstate kukurūzų, galite pakeisti žirnius.