Pats geriausias riebalų valiklis be jokio šveitimo. 4 minutės ir orkaitė švytės kaip nauja – net neprireiks kempinės!
Pats geriausias riebalų valiklis be jokio šveitimo. 4 minutės ir orkaitė švytės kaip nauja – net neprireiks kempinės!
Tai iš tiesų puiki idėja su neįtikėtinu veiksmingumu.
Stiklas bus kaip naujas, be papildomo darbo ar nešvarių kempinėlių ir šluosčių.
Pabandykite ir įsitikinkite patys!
Ir iš tiesų yra taip, kad pigiausi ir paprasčiausi sprendimai yra geriausi!
Išbandžiau ir tikrai veikia!
Mano orkaitė nuomojamame bute buvo siaubinga, ir aš kalbu ne apie jos vidų, kuris buvo gana geras, bet apie dureles.
Reklama
Pro stiklą buvo beveik nieko nematyti, manau, kažkas ten išsiliejo ir, deja, kažkas nenorėjo sutvarkyti.
Taigi, ėmiausi veiksmo, vadovaudamasi paprastu televizijos laidos apie namų valymą vadovu.
Tai labai pigu, labai paprasta ir labai efektyvu! Rezultatas kalba pats už save ir, svarbiausia, jums nereikės kempinės ar šluostės – tik 3 dalykai, ir jūs džiaugsitės rezultatu!
Nuo valymo pradžios praėjo tik 4 minutės
Kai pradėjau valyti, tai užtruko tik 4 minutes.
Taigi, man tai buvo greičiausias būdas dar ir be jokios nešvarios kempinės, skuduro ar vielinio šepečio.
Stebuklas, vadinamas aliuminio folija
Bijojau, kad folija gali subraižyti dureles, bet taip nebuvo! Patys pamatysite, atlikdami pirmuosius valymo žingsnius.
Reklama
Taigi, ant durelių užpyliau apie 1/2 puodelio karšto vandens ir pabarsčiau sodos.
Leidau taip 30 sekundžių pabūti, o paskui iš folijos tiesiog rankomis padariau rutulį, kuriuo pradėjau valyti dureles.
Nespaudžiant stiklo paviršiaus, tik labai švelniais sukamaisiais judesiais, pradėjau valyti stiklą.
Patys pamatysite, kaip visi nešvarumai atsiskiria nuo stiklo ir, tiesiogine to žodžio prasme, dingsta nuo durelių paviršiaus.
Jei turite tikrai nešvarias dureles, pakartokite procedūrą dar kartą, tačiau turėtų pakakti ir vieno karto. Sodos likučius nuvalykite popieriniais rankšluosčiais ir trupučiu vandens.
Tai viskas, tai pigu ir natūralu!
Kaip išvalyti orkaitės dureles iš vidaus
Radau šią įdomią instrukciją ir, galbūt, daugelis net nežino, kad taip gali paprastai išimti savo orkaitės dureles.
Reklama
Jei neturite tokio tipo viryklės, tuomet turėsite klasikiniu būdu atsukti dureles.
Kaip išvalyti orkaitės vidų?
Aš nenaudoju amoniako ar kitų dvokiančių chemikalų, tik paprasčiausius kepimo miltelius.
Jums reikės:
150 ml šalto vandens
2-3 pakelių kepimo miltelių
Keraminės kepimo skardos
Šiek tiek acto (naudokite pagal poreikį)
Reklama
Naudojimo būdas:
Viską sumaišykite keraminiame dubenyje ir tiesiog įdėkite į orkaitę 100 laipsnių temperatūroje (idealiausia būtų tai atlikti iš karto po kepimo, kol dar orkaitė neatvėsusi).
Palikite apie 30-45 min., o tada tiesiog lengvai nušluostykite sieneles – mišinys viską labai suminkština ir lieka vienas džiaugsmas – be šveitimo viską nuvalyti.
Aš šį būdą naudoju, kai prieš šventes noriu sutvarkyti visą virtuvę.
Lengviausias būdas, kaip nuo gartraukio grotelių pašalinti purvą, dulkes ir riebalus!
Gartraukis yra labai reikalingas, ypač virtuvėse su nepakankama ventiliacija, nes čia dažnai gaminame maistą.
Jis labai gerai sutraukia ne tik garus ir riebalus, bet ir dulkes ar kvapus.
Todėl gartraukio filtrus patartina valyti kartą per mėnesį, nes jie būna padengti riebalais ir dulkėmis.
Filtrus galite išvalyti per kelias minutes, be didelių pastangų, naudojant pigiausius ingredientus, esančius virtuvėje.
Reklama
Ant aliuminio grotelių nusėdusius riebalus ir dulkes galite pašalinti su soda, kuri minkština ir gerai pašalina riebalų likučius.
Reguliariai tikrinkite filtrą
Gartraukio grotelės su metaliniais filtrais yra patvariausios ir lengviausiai valomos.
Po kelių savaičių naudojimo, filtrai iš išorės gali atrodyti švarūs, tačiau viduje kaupiasi riebalai ir nešvarumai.
Todėl yra labai gerai juos reguliariai tikrinti ir pašalinti visus riebalus.
Reklama
Įdėkite filtrą į didelį metalinį indą, pabarstykite soda ir įpilkite keletą puodelių verdančio vandens, kad filtras būtų visiškai apsemtas.
Soda gerai minkština riebalus!
Turite palaukti mažiausiai 10 minučių.
Tada galite įpilti acto ir kelis lašus indų ploviklio, ir filtrą lengvai išvalyti minkštu indų plovimo šepetėliu.
Reklama
Per kelias minutes purvas bus visiškai išvalytas, o filtras bus kaip naujas!
Jei purvo sluoksnis yra įsisenėjęs…
Patartina dideliame puode virinti labai nešvarų filtrą kartu su puse pakelio kepimo miltelių.
Kai vanduo užvirs, išjunkite ugnį ir leiskite kepimo milteliams veikti.
Šis būdas puikiai pašalins dėmes!
Reklama
Jei reikia, pakeiskite vandenį ir vėl virinkite filtrą vandenyje su kepimo milteliais, kol ištirps visos priemaišos.
Išimkite karštą filtrą iš vandens ir minkštu šepečiu nuvalykite metalinius tinklelius nuo likusių nešvarumų, o tada nuplaukite šiltu vandeniu.
Į kriauklę nepilkite nešvaraus vandens, kuriame mirkėte gartraukio filtro groteles, nes galite užkimšti nuotekų vamzdį!
Daugiau jums nebereikės virinti virtuvinių rankšluosčių! Mokyklos virėja man pasakė apie šį puikų triuką!
Noriu su jumis pasidalinti puikiu namų ruošos patarimu, kaip plauti visus virtuvinius rankšluosčius be virinimo ir kitų nereikalingų priemonių.
Mano uošvė – virėja mokykloje, man taip patarė ir aš negaliu tuo nesidžiaugti.
Iš pradžių jums gali pasirodyti tai keista, kaip buvo ir man, bet jei nuspręsite pabandyti, tikrai nesigailėsite, tai tiesiog puiku!
Riebalai ir taip pat įsisenėjusios dėmės išnyks ir žinote, kas yra geriausia – tai taip pat išvalys jūsų skalbimo mašiną!
Reklama
Daugiau nebevirinkite rankšluosčių, tai daug geriau – išbandyta!
Taigi, virtuvinius rankšluosčius skalbiu kaip ir bet kuriuos kitus skalbinius.
Aš jų net specialiai nemirkau.
Sudedu į skalbimo mašiną ir įdedu įprastą indaplovės tabletę, ir uždarau dureles.
Tai nedidelis triukas, su tuo skalbimo milteliai niekada negali susidoroti, o indaplovės tabletė gali susitvarkyti iš karto!
Virtuviniai rankšluosčiai bus nuriebalinti, švarūs ir be dėmių!
Nuo tada, kai išbandžiau, taip juos skalbiu tik taip.
Net ir taip skalbiu vyriškus kombinezonus – mano vyras niekada neturėjo jų tokių švarių, pabandykite, tai tobula priemonė!
Reklama
„Aš nekepu jau daug metų, bet išbandžiau metodą su kepimo milteliais, jį radau internete ir labai nustebau rezultatu!
Naudokite įprastus skalbimo miltelius ir 1 pakelį kepimo miltelių.
Pamatysite, kad rankšluosčiai tiesiog švytės!
Mano mama, kuri visą gyvenimą virindavo virtuvinius rankšluosčius, ir ji net tai išbandė“ – Mima Cibikova.
Reklama
„Aš naudoju indaplovės miltelius arba indaplovės tabletes.
Išplauna puikiai!
Bet šias priemones naudoju ne tik skalbdama virtuvinius rankšluosčius, bet ir plaudama užuolaidas bei balto lino drabužius.
Esu patenkinta rezultatu!
Aš tiesiog įmetu indaplovės tabletę į skalbimo mašiną ir viską plaunu aukštoje temperatūroje.
Taip net išvaloma skalbimo mašina“, -Libka.
Reklama
„Sportinius savo sūnaus drabužius po treniruotės plaunu tik taip.
Indaplovės tabletė tam puikiai tinka.
Pabandykite plauti langus ir dušo kabiną su indų plovimo tablete – niekas taip gerai neveikia, o su ja išplovus – viskas nuostabiai blizga,“ – Petra Kollarova Vaškova.
Reklama
Senus virtuvinius rankšluosčius galite atnaujinti taip – į karštą vandenį įdėkite 1 indaplovės tabletę ir ištirpinkite.
Šiek tiek rankomis patrinkite ir leiskite jiems išmirkti, kol vanduo atvės.
O jeigu rankšluosčiai buvo labai nešvarūs, į skalbimo mašiną galite įdėti dar vieną indaplovės tabletę – jos turi balinimo efektą ir aš jas naudoju baltiems skalbiniams skalbti, todėl daugiau chloro nebenaudoju.
Be to, ši priemonė turi dar vieną puikų efektą – tabletės skalbimo mašinoje ištirpdo nusistovėjusius riebalus ir puikiai juos išvalo bei pašalina blogą kvapą!
Kai noriu išvalyti skalbimo mašiną, aš tiesiog tai darau įdėdamas 2 tabletes, įjungiu ilgiausią ciklą ir nustatau aukštą temperatūrą, iki 90 laipsnių, ir viskas.
Rekomenduoju, aš jau išbandžiau!
Mano sesuo parodė, kaip tinkamai sutarkuoti sūrį! Gyvenau visą gyvenimą ir nežinojau apie šį būdą
Daržoves, riešutus, bet kurį kitą produktą galima susmulkinti maišytuvu.
Tačiau daugelio procesų negaliu patikėti maišytuvui.
Iš tiesų, kai kuriuos užtepėlius ar salotas reikia trinti produktus, įskaitant sūrį, ir čia visada prasideda mano kančia.
Šiandien noriu pasakyti, kaip išvengti sūrio ar daržovių klijavimo ant trintuko.
Ir svarbiausia, kad šis metodas vis dar veikia su testu. Aš dažnai kepu tarkuotą pyragą ir visą savo gyvenimą kentėjau, trindama tešlą ant trintuko, ji nuolat kibo ir pyragas nebebuvo tas pats.
Bet dabar žinau triuką, kaip per kelias sekundes sutarkuoti sūrį, tešlą, virtas bulves ir nusprendžiau pasidalinti savo radiniu su jumis.
Gaila, kad anksčiau nežinojau apie tokį įsilaužimą į gyvenimą.
Eksperimento grynumui paėmiau lydytą sūrį, jis labai minkštas. Ir dar vienas minkštas sūris.
Reklama
Taip nutinka, kai bandote lydytą sūrį sutarkuoti stambia tarka, suteptą sūrio vidumi, suteptą.
Reklama
Ir šiuo metu jums pagelbės įprastas saulėgrąžų ar alyvuogių aliejus.
Patarimas: kopūstus geriau susmulkinti labai smulkiai, nes taip jie greičiau apkeps.
Įberkite druskos (1 šaukštelis) ir 2 kiaušinius. Išmaišykite.
Kad būtų lengviau maišyti, naudokite dvi šakutes vienu metu.
Dabar atėjo eilė pipirams ir miltams. Šiuos maisto produktus suberkite į kopūstų pagrindą ir išmaišykite.
Reklama
Įkaitinkite keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.
Kopūstą mentele išlyginkite ir uždenkite dangčiu.
Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos dešimt minučių.
Reklama
Dabar jūs turite parodyti savo kulinarinius įgūdžius ir pasukti kopūstų omletą į kitą pusę.
Kepkite indą uždengtą dar 10 minučių.
Reklama
Dėkite blyną į lėkštę ir supjaustykite porcijomis.
Blyną rekomenduoju patiekti su grietine.
Reklama
Patiekalui, kurį reikia pasiimti:
kopūstai – 300 gramų;
kiaušiniai – 2 vienetai;
miltai – 3 šaukštai. šaukštai;
druska, malti juodieji pipirai;
sezamo sėklos – 1 valgomasis šaukštas. šaukštas;
augalinis aliejus – 30 gramų;
grietinė – 80 gramų.
Paruoškite šį patiekalą.
Praleiskite pusvalandį ir visi namuose esantys bus pamaitinti.
Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas
Mes rekomenduojame gaminti šiandien.
Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.
Ingridientai:
maltos mėsos -500 gramų;
svogūnas – 1 gabalas;
sūrio -150 gramų;
kiaušinis – 1 gabalas;
druska pipirai.
Įdaras:
pienas – 1 stiklinė;
kiaušiniai – 2 vnt;
miltai – 10 šaukštų. šaukštai, druska.
Reklama
Paruošimas
Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Mes sumaišome.
Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.
Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.
Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį.
Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
Reklama
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę.
Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.
Reklama
Paruoškime tešlą
Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite.
Įpilkite miltų palaipsniui.
Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.
Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Reklama
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.
Reklama
Reklama
Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!
Reklama
Greita vakarienė kiekvienai dienai! Viska sudėti, sumaišyti su šaukštu ir į orkaite!
Pabandykite išvirti žuvies troškinį, jis labai greitai iškepa, tačiau artimieji ilgai padėkos už šį patiekalą.
Kepimui galite pasiimti bet kokią žuvį.
Receptui jums reikės :
žuvies filė – 800 gr;
ryžiai – 100 gr;
kiaušiniai – 4 vnt;
grietinė – 100 gr;
svogūnai – 1 vnt;
maltų juodųjų pipirų.
Reklama
Filė praleidžiame per mėsmalę.
Ryžius nuplauname ir verdame iki minkštumo pasūdytame vandenyje.
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje iki skaidrumo, tačiau į receptą galite pridėti žalių svogūnų.
Kiaušinius sumaišykite su druska.
Atskirame dubenyje sumaišykite filė su ryžiais ir svogūnais, išmaišykite ir druską.
Įpilkite grietinės ir kiaušinių.
Reklama
Mes viską sumaišome.
Ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, tolygiai padėkite žuvų masę.
Patarimas: Prieš siųsdami troškinį į orkaitę, viršuje patepkite jį grietine.
Kepimo laikas . Troškinti troškinį reikia 35 minučių.
Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių.
Neišimkite troškinio iš orkaitės, palikite ją dar 5-10 minučių.
Jis bus prisotintas sultimis ir bus minkštas ir sotesnis.
Reklama
Galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą, supjaustydami troškinį porcijomis.
Kaip tai skanu! Dar nesu pagaminusi sultingesnės ir skanesnės mėsos
Tokia aromatinga, sultinga ir minkšta mėsa su pomidorais jums tikrai patiks ir galėsite ją iškepti šventiniam stalui.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– mėsa, 1 kg;
– pomidorai, 2 vnt;
– svogūnai, 2 vnt;
– grietinė arba majonezas, 3 šaukštai;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– sūris, 100 g;
– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai, prieskoniai.
Gaminimo procesas
Imame kiaulienos ar vištienos krūtinėles, supjaustome porcijomis.
Reklama
Ant kiekvieno mėsos gabalo mes padarome pjūvius iš abiejų pusių aštriu peiliu tinklo pavidalu – tai padeda mėsai greitai ir gerai marinuotis, o tada kepti.
Kiekvieną pjaustykite druską ir pipirus iš abiejų pusių, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite kuriam laikui.
Garstyčias sumaišykite su majonezu arba grietine ir sutepkite kiekvieną mėsos gabalėlį.
Mes paliekame marinuotis.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir pipirais, gerai sutrinkite rankomis, įpilkite majonezo arba grietinės, citrinos sulčių ir sumaišykite.
Patarimas : svogūną galite marinuoti mėgstamu būdu ir tada naudoti šiame patiekale.
Supjaustykite pomidorus griežinėliais.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir ant viršaus išdėliokite mėsą, pomidorus ir svogūnus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama
Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Reklama
Patarimas : sūrio galite nedėti, tačiau ši sūrio plutelė labai tinka tokiems kotletams.
Tiek mažai žmonių verda vištienos krūtinėlę, bet veltui. Greita, skanu ir labai švelnu
Ši mėsos užkepėlė man patiekiama įvairiems šeimos patiekalams ir yra nuobodžių kotletų bei mėsos kukulių pakaitalas.
Puodai yra minkšti, sultingi, pikantiški dėl įvairių žolelių ir prieskonių.
Patiekite su įvairiais garnyrais ir salotomis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.
Reklama
Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane
Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.
Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.
Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.
Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.
Reklama
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.
Reklama
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Reklama
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.
Reklama
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Vida
Atsakyti