Kepimas su obuoliais visada buvo ir išlieka vienas populiariausių, skaniausių ir aromatingiausių.
Šis pyragas pasirodo labai minkštas, jis turi daug įdaro, mažai tešlos, o kremas sukuria labai subtilią konsistenciją.
Lengva ir paprasta paruošti iš įprastų produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 3 vnt;
- cukraus, 150 g;
- vanilinas;
- kepimo miltelių, 1 paketėlio;
- pieno, 200 ml;
- lydyto sviesto, 50 g;
- miltų, apie 350 g.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
- pieno, 500 ml;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- cukraus, 2 – 3 šaukštai;
- krakmolas, 2 šaukštai;
- obuolių, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Pagal skonį kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir vanile.
Masę plakite mikseriu iki standumo ir tirštumo.
Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą, sumaišykite su šluotele.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite iki tirštumo.
Kiaušinius sumaišykite su krakmolu ir cukrumi, pienu ir padėkite grietinėlę ant nedidelės ugnies.
Virkite iki tirštumo, išimkite iš viryklės ir atvėsinkite.
Kepimo indą uždenkite pergamentu, išpilkite tešlą ir supilkite obuolius, supjaustytus gabalėliais.
Ant viršaus išdėliokite ir išlyginkite kremą.
Pyragą kepame apie 30 – 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite atvėsusį pyragą iš formos, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.
Kad būtų lengviau ir tolygiau paskirstyti kremą ant torto, įdėkite jį į maišelį ir supjaustykite kampą, išspauskite kremą ant torto paviršiaus. Arba tiesiog naudokitės vamzdžių maišeliu.
Pasirodo labai skanu, jei grietinėlė vis tiek maišoma su trupiniais sutrupintais riešutais.
Draugė iš kaimo išmokė gaminti tikrus ledus, dalinuosi receptu
Skanus desertas gali būti pagamintas pažodžiui per 5 minutes, jei yra visi reikalingi produktai. Stebint receptą. Masė gali būti pagaminta be ledo kristalų, labai minkšta ir subtili.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- medaus, 3 šaukštai;
- kakava, 2 šaukštai;
- riebus kremas, 500 g;
- sutirštinto pieno, 200 g.
Gaminimo procesas
Galite pagaminti dvi ledų versijas – šokoladą su kakava ir desertą su kondensuotu pienu.
Pirmam variantui sumaišykite išsijotą kakavą su medumi ir grietinėle
Maišytuvu didžiausiu greičiu plakite masę iki purios ir tirštos masės.
Procesas trunka vidutiniškai apie 5 minutes.
Pagrindinis dalykas yra nenutraukti, kad kremas nevirstų sviestu.
Masę perkeliame į konteinerį ir 5 valandoms siunčiame į šaldiklį.
Pagal skonį pridėkite įvairių priedų, riešutų, šokolado drožlių.
Antrojo varianto atveju grietinėlę išplakite iki purumo, tada supilkite kondensuotą pieną ir plakite minutę.
Deserto produktai turi būti šalti, iš šaldytuvo, todėl jie greičiau išplaks.
Į desertus įdėkite bet kokius produktus, kurie bus derinami su grietinėle, net šviežias uogas ir vaisius.