Paprasčiausias ir elementariausias tešlos receptas greitai paruošiamiems tešlos gaminiams.
Man labai patinka šis receptas, pyragaičiai yra auksiniai, raudoni, su spuogeliais, labai skanūs ir sultingi.
Jokio triukšmo virtuvėje.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, apie 500 g;
- verdančio vandens, 200 ml;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- maltos mėsos, 400 g;
- mėgstami prieskoniai
- druskos ir pipirų;
- augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Gaminimo procesas
Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir užpilkite verdančiu vandeniu bei augaliniu aliejumi.
Iš pradžių minkykite tešlą mentele, o tada rankomis. Masė turi būti minkšta ir elastinga.
Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.
Pabarstykite stalą miltais ir užminkykite tešlą, suvyniokite ją į dešrą ir supjaustykite porcijomis, kiekvienas susukite į bandelę.
Uždenkite folija ir palikite kuriam laikui.
Sumaišykite faršą su svogūnais, druska ir pipirais.
Patarimas: Aš naudoju smulkiai supjaustytą žalią svogūną, jis gaunasi labai skanus.
Bet galite pasiimti įprastą, tiesiog smulkiai supjaustykite.
Kiekvieną bandelę suvyniojame į pyragą, ant vieno krašto paskleidžiame įdarą ir užspaudžiame kraštus.
Kepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, uždėkite popierinius rankšluosčius, kad pašalintumėte perteklinį aliejų, ir padėkite ant indo.
Pasirodo, labai skanūs pietūs ar vakarienė, užkandis.
Grįžk
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Jolanta
Dalia
Diana
Atsakyti
Aušra
Atsakyti
Juraja
Vincas
Atsakyti
Skaitytoja
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Birutė
Atsakyti
Skanu.
Atsakyti
Augis
Atsakyti
Inesa
Atsakyti