Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų ingredientų. Ką gaminti iš faršo: suktinukai greitai ir skaniai

Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų ingredientų. Ką gaminti iš faršo: suktinukai greitai ir skaniai
Vokiečių virtuvėje gausu įvairių, skanių ir paprastų patiekalų. Taigi šis receptas padės pasigaminti labai paprastą, tačiau originalų ir pasotinantį patiekalą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vandens, 150 ml;
  • miltų, 370 g;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • druska.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
  • bet kurios maltos mėsos, 300 g;
  • 1 vnt svogūnų ir morkų;
  • žalumynai;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • neprivalomos bulvės.
Reklama
Gaminimo procesas

Ištirpinkite druską šiltame vandenyje, užpilkite augaliniu aliejumi ir įpilkite kiaušinį.

Miltus persijokite ir į masę suberkite dalis, užminkykite tešlą. 

Tai turėtų pasirodyti taip pat, kaip ir koldūnų. 

Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Smulkiai supjaustykite svogūną, tris morkas ant trintuvės ir kepkite augaliniame aliejuje.

Faršą pagardinkite druska ir pipirais, suberkite mėgstamus prieskonius ir gerai išmaišykite.

Patarimas: į faršą galite įdėti daug žalumynų, jie nebus nereikalingi. Visiems pikantiškumo mėgėjams galite pridėti česnako pagal skonį.

Į faršą įpilkite pusę daržovių kepimo ir sumaišykite.
Reklama
Jei norite, supjaustykite bulves į gabalus ir suberkite jas į keptuvę su daržovėmis.

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, tolygiai paskirstykite faršą ir susukite vyniotinį.

Supjaustome porcijomis susuktus suktinukus ir dedame ant bulvių sluoksnio keptuvėje.

Supilkite apie 200 ml vandens ir uždenkite dangčiu.

Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Šis kvapnus ir sotus patiekalas puikiai tinka pietums ar vakarienei. 

Tai galite padaryti ir iškyloje.

Greitas ir sotus užkandis per 20 minučių. Po pietų lėkštė buvo tuščia


Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų ingredientų. Ką gaminti iš faršo: suktinukai greitai ir skaniai

Greitas ir patenkinamas pita duonos ir maltos vištienos receptas. 

Maltą mėsą namuose gali pasiimti kiekvienas. 

Patiekalas puikiai tinka pusryčiams ir greitam užkandžiui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • lavašas, 2 lakštai;
  • maltos vištienos, 500 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pienas, 100 ml;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas
Faršo mėsą pildykite taip, kaip paprastai darote.

Patarimas: paprastai į faršą galite gaminti kitokį įdarą arba įdėti įvairių produktų.

Pita duonos lakštą sutepkite puse maltos mėsos. Tepti reikia labai plonai.

Uždenkite antrą pita duonos lakštą ir sutepkite.
Reklama
Susukite į griežtą ritinį ir palikite 10 minučių, kad suminkštėtų pitos duona.

Kiaušinius išplakite su pienu, druska ir pipirais.

Mes šildome augalinį aliejų.

Supjaustykite ritinį porcijomis.

Įmerkite gabalėlius į kiaušinių masę ir apkepkite gabalėlius keptuvėje iš visų pusių.

Patarimas: Patroškinkite ant silpnos ugnies, kad malta mėsa būtų gerai padaryta.
Reklama
Kai gabalėliai vis dar karšti, pabarstykite tarkuotu sūriu – tokiu būdu skonis apskritai bus tobulas.

Skaniau įdaryti kopūstai ir geriau nei kotletai. Vakarienė orkaitėje be vargo


Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų ingredientų. Ką gaminti iš faršo: suktinukai greitai ir skaniai

Mėsos kaminai, kepami su sūriu orkaitėje – kas gali būti paprasčiau ir skaniau. Galite gaminti maistą pietums, vakarienei ir pasiimti su savimi į darbą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– 500 g maltos mėsos;
– svogūnai ir morkos, 1 vnt;
– kopūstai, 200 g;

– druska, pipirai, žolelės;
– sūris, 100 g;
– pomidoras, 1 vnt;

– augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Maltą mėsą imkite pagal savo skonį, galite ją surūšiuoti, pagardinti druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais pagal skonį.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol bus pusiau apvirti.

Tris morkas ant rupios trintuvės ir suberkite į svogūną, troškinkite daržoves iki minkštumo.

Smulkiai ir plonai supjaustykite kopūstus ir suberkite į daržoves, troškinkite, druska ir pipirais.

Patarimas : į daržoves taip pat galite pridėti žolelių, česnako ir šiek tiek aitriųjų pipirų.
Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu.

Suformuojame faršo rutuliukus ir dedame juos į kepimo skardą. 

Taurės pagalba viduryje padarykite įdubimą, į kurį paskleidžiame šaukštą daržovių.

Kiekvieną kaminą ant viršaus uždenkite pomidorų apskritimu, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 30 minučių.
Reklama
Patiekalą patiekiu karštą, bet ir šaltą, jis labai skanus – šaltos mėsos užkandis.

Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę




Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 800 g;
  • morkos, 100 g;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • natūralaus jogurto, 100 g;
  • kepimo miltelių, 4 g;
  • miltų, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.

Druska ir maišoma.

Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.

Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.

Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.

Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Reklama
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.

Reklama
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.

Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.

Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Skanūs pietūs ar vakarienė iš paprastų ingredientų. Ką gaminti iš faršo: suktinukai greitai ir skaniai

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.

Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.

Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.


Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių




Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Reklama
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis




Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.