Kopūstų kotletai su malta mėsa yra labai sultingi ir švelnūs.
Jiems taip pat galite pagaminti pomidorų ir
grietinės padažą su česnaku ir žolelėmis, tada gausite pilnavertį antrą patiekalą su padažu, tinkantį bet kokiam
garnyrui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 300 g;
- kiaušinis, 1 vnt;
- grietinės, 2 šaukštai;
- faršo, 150 g;
- svogūnai, 75 g;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- petražolės;
- soda, pusė šaukštelio;
- pipirai, pusė šaukštelio;
- miltų, 50 g.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, smulkiai supjaustykite svogūną.
Sumaišykite svogūną ir kopūstus, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 2 minutėms, nusausinkite vandenį.
Sumaišykite kopūstus ir svogūnus su malta mėsa, kiaušiniu, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, grietine, soda, druska, pipirais ir kitais prieskoniais pagal savo skonį.
Be petražolių, galite pridėti ir krapų.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite kotletus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 30 minučių.
Aš patiekiu kotletus, užpilu juos lydytu sviestu arba troškinu grietinėje su pomidorais ar grietinėle – apskritai pasirodo kreminis skonis ir aromatas, jums tikrai patiks.
Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas
Mes rekomenduojame gaminti šiandien.
Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.
Ingridientai:
- maltos mėsos -500 gramų;
- svogūnas – 1 gabalas;
- sūrio -150 gramų;
- kiaušinis – 1 gabalas;
- druska pipirai.
Įdaras:
- pienas – 1 stiklinė;
- kiaušiniai – 2 vnt;
- miltai – 10 šaukštų. šaukštai, druska.
Paruošimas
Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Mes sumaišome.
Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.
Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.
Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį.
Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę.
Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.
Paruoškime tešlą
Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite.
Įpilkite miltų palaipsniui.
Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.
Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.
Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!