Šiandien galite puikiai išsiversti be tešlos ir gaminti įvairius skanius patiekalus.
Pavyzdžiui, pyragaičiai. Pasirodo, jie yra tokie pat minkšti, švelnūs, sultingi ir skanūs.
Tai labai greiti pusryčiai ar užkandžiai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- pita;
- maltos mėsos, 500 g;
- svogūnas, 1 gabalas;
- druska, pipirai, augalinis aliejus.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos ir pipirų, jei norite, galite pridėti ir krapų.
Mes minkome.
Imame ploną lavašą, išpjauname apskritimus.
Įdėkite faršą į vieną pusę, iškaskite kitą pusę.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite pyragėlius iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Taip pat galite pasigaminti paprastą užkandį imdami kitokį įdarą – grybus su svogūnais, kiaušinius su žaliaisiais svogūnais, kietą sūrį ar lydytą sūrį.
Pita duoną taip pat galite supjaustyti juostelėmis.
Įdėkite maltą mėsą ant juostos krašto ir apvyniokite ją trikampio pavidalu.
Neprilygstamas receptas! Karštas bulvių ir vištienos patiekalas, kuris visada padės greit paruost pietus
Keptos bulvės su vištienos krūtinėle, sūriu ir kumpiu yra paprastos, greitos, bet skanios ir patenkinamos.
Aš dažnai gaminu šį patiekalą ir gaminu jį net ant šventinio stalo, mano svečiams visada patinka jo originalus skonis.
Svarbiausia pasirinkti tokio tipo bulves, kuri būtų tinkama kepti ir kepti, tada gabalėliai bus minkšti, tačiau išlaikys savo formą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 4 vnt;
- kumpio ir sūrio po 150 g;
- bulvės, 500 g;
- druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- džiūvėsėlių, 100 g.
Gaminimo procesas
Kiekviename filė gabale darome pjūvį, kad vėliau mėsą atidarytume kaip knygą.
Mėsą iš visų pusių pipirais ir druska užlenkite ant pjūvio ir palikite marinuotis.
Supjaustykite bulves juostelėmis, druska ir pipirais, įdėkite į kepimo indą, pabarstykite augaliniu aliejumi.
Ant sūrio riekelės uždėkite kumpio gabalėlį.
Mes pakartojame procedūrą ir dedame šį įdarą į kiekvieną filė.
Apvoliokite suktinukus plaktu kiaušiniu, paskui – džiūvėsėliais ir paskleiskite bulves.
Kepame 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, taip pat galite pridėti peiliu smulkintą česnaką pagal skonį.
Taip pat siūlau savo naminį garstyčių padažą su majonezu.